tabung kelas teacher bella

Saturday, June 29, 2013

long hiatus.

assalamualaikum and hi.

i've been on long hiatus (dekat 2 bulan jugak la) for some reasons. first, life is too hectic with assignments, projects, exam and practicum. all happened at the same time. mati mak noks nak nyiapkan semuanye. tapi Alhamdulillah, semuanya baik-baik ajaa. second, busy dengan preparation cousin punye wedding. since we're close (sampaikan certain orang ingat kami kembar) so aku pun hulur tangan la tolong mana yang patut. hehe and alhamdulillah dia dah selamat menikah.

bila dah lama tinggal blog ni, rasa macam blur taktaw nak tulis ape. momentum berblog memang dah gone. pernah terfikir rasa nak kebumikan aje blog ni but rasa macam sayang. tapi aku dah sakit mata tengok all the pinkish decorations here and there. maybe nak kena buat renovation besar-besaran. bila pulak laaa tu nak buat..

semester 6 dah bermula. dah nampak bayang-bayang hectic life will begin. le sigh...