tabung kelas teacher bella

Sunday, March 10, 2013

it's 3 now

gambar cilok dari instagram sendirikk

sedar tak sedar hubungan yang bermula sekadar kawan dah masuk ke tahun yang ketiga. alhamdulillah. alhamdulillah. alhamdulillah. tak celebrate pun sebab minggu ni tersangatlah busy. weekend ni Gulahati ke Taman Negara Pahang atas aktiviti subjek minor dia and harini baru balik. tapi dia ade call semalam semata-mata untuk wish happy anniversary (walaupun suara dah lalok macam mat drug tengah high. dia penat masa tu hehe). terharu mak noks. thank you for your call sayang. terus aku pulak yang high lepas tu hihi.

dear Syamer Muhazzab,
err sebenarnye tak tahu nak cakap ape. maklumlah hari-hari jumpe and sembang kan. but still, nak cakap jugak (hahaha!). maafkan awekmu ini sebab tak reti nak tulis ayat jiwang karat. ampun! by the way, thank you for always being with me everytime i need you. thank you kerana mempunyai tahap kesabaran yang tinggi dan sanggup melayani kerenahku yang kadang-kadang tak masuk akal ni. dan thank you jugak kerana dah mengubah diriku menjadi insan yang lebih baik (ohh you should know what i mean here darling). and i'm sorry, i may not be a perfect woman for you but i;m trying to be the best, Insya-Allah. ILYSM.

0 students asking questions:

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)