tabung kelas teacher bella

Saturday, July 14, 2012

edisi makan sampai muntah di Seoul Garden bersama girlfriends!

assalamualaikum.

so yesterday we went to Seoul Garden. tujuannye ialah makan-makan sampai bloated. muehehehehh nasib baik ade Soul Garden dekat Plaza Kerinchi tu. kalau kalan kaki pun takdelah semput sangat.

ini tak sampai separuh meja pun. malu nak ambik gambar full table sebab food terlampau penuh.
aku, Syima, Husna, Hana and Mok Cik jalan berjalan kaki je ke Seoul Garden tu lepas habis kelas. kira ngam-ngam ah dengan lunch time tu. sampai-sampai kat Seoul Garden tu orang ramai gilak. nasib baik masih ada meja yang kosong. aku tak taw lah jin spesies mana yang merasuk kitorang semalam sampaikan meja penuh dengan raw materials untuk dibakar dan direbus. semua benda nampak sedap sebab masing-masing memang tak makan pape lagidari pagi. no wonder lah selera makan macam dinosaur.

TIPS PENTING : kalau berhajat untuk lunch / dinner di Seoul Garden, pastikan anda berada dalam keadaan lapar yang maksimum (dengan kata lain kosongkan perut). sebab terlampau banyak makanan menunggu untuk dikunyah dan dihadam. kehkehkeh. ohhh ais krim dekat sana pun syiokkkk jugak :P

i'm a big fan of daging bakar. so semalam memang aku angkut daging lah banyak-banyak. marinate beef diorang memang the best (sorry lah aku tak ingat nama sebab banyak sangat food kat sana). last time aku pergi sana dengan Gulahati during our second anniversary, aku tak sempat nak makan ais krim pun sebab perut dah terlampau penuh. semalam awal-awal lagi aku nak pergi korek ais krim kehkehkeh. perisa mint tu best jugak :P

TROLOLOLOL i look silly in this pic. noticed my tired face? ini semua pasal BIG lah. 

hilang sekejap stress pasal BIG lepas makan banyak-banyak. muehehehehe seriously bloated sampai nak jalan balik pun tak larat. masa berlari nak lintas jalan dekat depan maktab tu rasa macam nak muntah aje. itulah makan macam kena rasuk jin.



kitorang adalah orang terakhir yang meniggalkan Seoul Garden semalam. mula-mula datang orang penuh. tapi bila semua orang dah balik kitorang still kat situ. bahahahahah!

disebabkan terlampau banyak makan tengahari tu, aku tak dinner semalam sebab still kenyang. macam tak percaya aje kan? welll that is the truth. memang menghilangkan stress aku buehehehehe.

okbai. out to dinner with Gulahati ^_________________^








p/s : Isnin ini saya akan ke Cameron Highlands. weeewoooooooo


0 students asking questions:

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)