tabung kelas teacher bella

Sunday, July 15, 2012

Edisi Makan-makan : Pizza Hut with Gulahati

assalamualaikum.

jangan pelik kerana aku update blog lagi. jangan pelik kerana aku update pasal makanan lagi. because all I did this few days was eating, munching and swallowing the food, \and lastly digesting the food. the final outcome, errr korang faham-faham sendirilah. jyeahhh cool liddat +_________________+

disebabkan Gulahati tersayang amatlah busy dari semalam sampai ke hari ini sampai tak sempat nak dinner and lunch dengan aku sob sob sob. hari ni pun tak jumpa eyeball to eyeball dengan dia sebab pagi-pagi lagi dia dah vroommmm ke IPIS dengan si botak Pie and petangnye pergi ambik kereta yg dihantar repair petang semalam. sob sob sob kesepian sebentar. disebabkan dia berasa bersalah sebab hari ni takleh nak temankan aku, atas permintaan aku kitorang pun pergi lah dinner dekat Pizza Hut Bangsar.

mula-mula, Gulahati cakap dia nak balik tengahari tu then baru pergi ambik kereta kat bengkel. so aku ingatkan sempatlah kitorang lunch sama-sama. entah ade problem ape kat IPIS tu, Gulahati tak sempat balik. yabg aku kat sini dok tunggu lah dia balik sebab dah janji na lunch sama-sama. He didn't tell me earlier kalau tak aku dah ikut girlfriends pergi Midvalley and lunch kat sana. aku just makan cereal buat alas perut sepanjang hari. so bayangkan betapa laparnye seorang perempuan bernama Nabila? kehkehkeh. sebab tu lah bila waitress dah hantar soup dengan garlic bread tadi, aku berjaya habiskan dalam masa 5 minit aje. lahap macam mana aku makan pun aku taktaw. Gulahati gelak aje tengok mangkuk soup aku dah licin. siap suruh habiskan soup dia lagi tu (cam perli aku je kan).



camwhoring while waiting for the pizza. notice our hungry face?




we ordered Chicken Cheesy Bites ( i'm not very sure about the name) sebab aku ni kan hantu cheese. muahahahaaha! time tengah tunggu pizza datang macam-macam aku buat. camwhoring la, nyanyi la, main dengan iklan yang ada atas meja tu sampai jatuh lepas tu menggelabah. Gulahati gelak je tengok aku buat perangai tak semenggah tu. dah lali agaknye engan perangai childish aku bile ade dengan dia hikhik!

cheesylicious!





kitorang orderregular pizza aje, tapi dapat large pizza with regular pizza price sebab regular pizza dah habis. with add on Seafood Lasagna, korang bayangkan kitorang nak kena habiskan semua tu. memang tak larat lah weiiii! aku hanya mampu makan dua slice (itupun nak tak nak je telan sebab dah kenyang). Gulahati pulak makan 4 slice + lasagna tu. lagi dua slice aku suruh bungkus and bawak balik untuk Faizah ngan Husna. rezeki korang lah sayang-sayangku ^_________^

alololololo choomellllll!


terima kasih Gulahati sebab bawakkan awek bulat awak ni membuncitkan perut dekat Pizza Hut tadi. kehkehkeh. sayang awak ketat-ketat!




okbai!









p/s : lupa! kasut sukan tak basuh lagi. Isnin ni dah nak gerak gi Cameron. 




2 students asking questions:

kelawar putih said...

dah jd mcm blog mkn mkn dh

Nabila Zainudin said...

@kelawar putih dah tuan punye blog suka makan :P

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)