tabung kelas teacher bella

Wednesday, April 25, 2012

wordless wednesday : sampai ke Kinokuniya ku cari tapi......

.....tengok-tengok jumpa kat IPBA aje. itupun sebab ade pameran buku dekat foyer IPBA.  buku 500 Activities for the Primary  Classrooms by Carol Read (kaler merah) tu memang aku nak sangat-sangat sebab banyak membantu  untuk buat lesson plan. yang Games for Children tu Gulahati yang beli. pun membantu jugak untuk buat enrichment and remedial activity dalam kelas, total damaged kitorang berdua semalam ialah RM 127. mahal memang mahal tapi demi ilmu aku sanggup aje ^__^

0 students asking questions:

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)