tabung kelas teacher bella

Tuesday, April 3, 2012

kite pun dapat baucer buku jugak ^_____^

assalamualaikum.

petang yang redup dan hujan renyai-renyai tak mematahkan semangat aku and the geng untuk naik ke pejabat HEP menuntut baucer buku kami. ohh before that untuk pengetahuan saudara saudari pembaca blog sekalian pelajar IPG (Institut Pendidikan Guru) juga layak menerima baucer buku sebanyak RM 200 tu. biarlah orang lain dah lama memanfaatkan baucer buku diorang walhal kami baru je nak merasa nikmat baucer buku ni. takpe takpe biar lambat janji ade tak gitu kak joyah dan kak senah?

for academic purpose only. jangan nak menggatal beli novel or komik taw Cik Bella Bellitos!
rasenye, dah boleh listkan buku ape yang bakal dibeli nanti. of course English text book for Year 1, Year 2 and Year 3 are the priority in my to-buy-list sebab nanti senang nak buat lesson plan. wahh statement very the cikgu kan? hajat di hati nak belikan buku untuk 3 budak hensem kat rumah tu jugak. nantilah aku call tanya diorang nak buku ape. tapi for sure, untuk Anas kena belikan buku exercise Math sebab markah ujian Math dia haritu 56 je =='


ehh lapar la pulak. Gulahati, McD amacam? muehehehehe gelak miang.
okbai. nak sambung mendoodle!

0 students asking questions:

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)