tabung kelas teacher bella

Saturday, March 10, 2012

24 months celebration

assalamualaikum.

dear Gulahati,
it has been 2 years already and i had never regretting all the moments we being together. pahit manis masam  masin (ehh masin ade jugak ke?) pendek kata semua ada. thank you for the awesome 2 years! sememangnya B ni penyabar sangat sebab boleh tahan dengan perangai awek B yang childish dan kadang-kadang je matured. KAHKAH!~


i like it sampaikan tidur pun peluk perfume ni. ok sounds melampau kan? thank you Gulahati for this precious gift!
my honey bum, 
thank you for always being at my side.
thank you for your care.
thank you for your endless love.
thank you for your jokes and gags that never fails to make me smile and laugh and laugh :))
thank you for accepting me for who i am and be with me every time i need you.
hope this relationship last till jannah. ILY, only you..


sorry, this time around tak sempat nak buat kad pun due to buzy-ness dengan assignments. but still, sempat je prepare hadiah untuk B kan ^____________^ hope you like it. and thank you for the fabulous dinner last night. best sangat makan banyak-banyak sampai nak jalan pun tak larat. thank you, love!

731 days is just the beginning of many more awesome days with you! Happy 2 years anniversary Encik Gulahati.

8 students asking questions:

kelawar putih said...

^_^ kenyang....

Bella Bellitos said...

@kelawar putih memanglah kenyang sebab B makan banyak..! haha. thanks for everything B

cik e said...

congrates dah 2 years ! semoga hingga ke jinjang pelamin hehe !

anip. said...

congratzzz !!!! *ada nada jeles di sini..hehehe* semoga cepat kawen dan dapat babyyy :)

✿ Ishaz Zafsh ✿ said...

so suitt~cepat kawen ye cik bella! <3

Bella Bellitos said...

@cik e amin. thanks ye awak =)

Bella Bellitos said...

@anip. insyaAllah. jeles awat sape suruh hang kapel lambat. muehehehehe, thanks buddy. aku aminkan doa hang laju2 :P

Bella Bellitos said...

@✿ Ishaz Zafsh ✿ amboii dok suruh kita kawen cepat tengok2 dia yg naik pelamin dulu. insyaAllah yang kalau jodoh kami panjang aku jemput la korang semua nanti ye

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)