tabung kelas teacher bella

Saturday, February 25, 2012

pengaruh 9GAG punye pasal

assalamualaikum.

penah dengar 9GAG tak? ape takpenah dengar? taktaw pun apekejadah 9GAG tu? okay noob sangat ye :-P. nevermind, i used to be noob before because sebelum ni aku pun taktaw ape benda 9GAG ni.

9GAG is a website yang ade all the funny pictures tu. dulu aku tak layan sangat 9GAG ni. tapi lately boleh dikatakan tiap-tiap malam aku bukak webpage dia. saja mencari hiburan untuk lepaskan tekanan buat assignments (kena ade s sebab banyak assignment yang kena buat!). sesuaila dengan tagline 9GAG - Just For Fun. memang di musim-musim assignment ni aku kena cari some fun to avoid stress. ngerti?

the boys in my class pun dah macam addicted dengan 9GAGni. Encik Gulahati pun tak terkecuali. tiap-tiap hari mesti dia akan cakap, "Ayang nak tau tak, semalam kan B ade tengok satu gambar dekat 9GAG ni kelakar gila". tak pun dia akan tanya aku, "Ayang ade tengok tak 9GAG semalam?". sampaikan aku tertanya-tanya ape yang kelakar sangat dekat 9GAG tu. untuk mendapatkan kepastian, semalam aku pi la jenguk website 9GAG tu. hamekauu! dekat sejam setengah aku dok melagha dekat page tu aje. seriously kelakar.



inspired by 9GAG

aku memang tak suka bila disuruh menyelesaikan mathematical problems because i'm sucks in Math. seriously masa Encik Gulahati suruh aku selesaikan equation kat atas tu, aku macam pissed off sikit. dahla aku bengap Math, sekali bagi equation yang boleh buat aku muntah darah. ngeri oii! Encik Gulahati pulak selamba je gelakkan aku. then bila dia tunjukkan maksud sebenar equation tu, terus cair kemarahan aku. terharu pun ada. adoyaii boyfriend aku ni boleh pulak buat sweet pagi-pagi hari tadi. comel betul lah!

okbai!


p/s : esok ada BIG. this time kena buat khidmat masyarakat 10 jam. and i bet this time punye memang horror gila. dahla buat kat IPBA je. tengokla jadi cemane esok

0 students asking questions:

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)