tabung kelas teacher bella

Thursday, February 23, 2012

logo syarikatku 10 tahun akan datang

sape yang faham maksud tersirat di sebalik logo ni, aku bagi sekupang.


inilah rupa logo syarikat yang akan ditubuhkan dalam masa 10 tahun. empayar perniagaan sebesar Tembok Besar China akan dibina dengan jayanya oleh Cik Bella Bellitos dengan kerjasama yang mantap dan jitu daripada Encik Gulahati kesangan. HAHAHAHAHA merapu! sebenarnyaini ialah salah satu dari beribu (merapu lagi) kerja PSV yang aku kena buat. Encik Jalil suruh kitorang hasilkan satu logo menggunakan nama kitorang sendiri. actually this is the second time aku buat logo ni. first try dulu kena reject sebab too colourful. "logo kena ada 3 warna je paling maksimum. kalau banyak-banyak warna nanti tak nampak penegasan", (Encik Jalil, 2012). so kali ini aku minimizekan penggunaan warna. hopefully tak kena redo dah la.

okbai. nak sambung hantuk kepala buat lesson plan ni.

4 students asking questions:

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)