tabung kelas teacher bella

Friday, January 13, 2012

he is 21 now. happy birthday B♥

assalamualaikum.

today is the day. the Friday 13. Encik Gulahati dah dapat lesen besar hari ni. lesen untuk masuk kelab malam katanya.amboi-amboi berani dia nak masuk kelab malam. aku piat-piat telinga dia nanti. this year, no surprise, no big celebration. masing-masing punya kewangan dah di tahap meruncing. ohh elaun cepatlah jatuh ke riba. but still, ade jugak hadiah untuk Encik Gulahati tersayang walaupun hadiah tu dah tak suprise sebab dia yang pilih sendiri. nevermind, asalkan dia happy dengan gift aku yang tak seberapa tu. later i'll treat you dinner at steak house k B.

the DIY birthday card and DIY paper bag. kalau korang bijak teka apa isi paper bag tu :)

caca marba je kat dalam kad ni. buat kad pun last minit dah
gambar birthday boy paling senonoh untuk hari ini
my dear sweetheart,
you're 21 now. Alhamdulillah. selamat hari lahir ke 21 untuk B. semoga menjadi anak yang soleh, dimurahkan rezeki dan dikurniakan kesihatan yang baik. dah 21 ni, ayang harap B maintainkan kecomelan dan kemachoan B tu. ecehh! next time, ayang belanja makan dekat steak house okay >__<
dengan ingatan tulus ikhlas,
Ayang yang comel 

0 students asking questions:

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)