tabung kelas teacher bella

Friday, December 16, 2011

selamat mendarat di Putrajaya!

assalamualaiakum.

mak aihh lama kan aku tak update panjang-panjang. bukan sebab aku busy tape internet dekat kampung tu sopan sangatlah sampai mood nak update melayang entah kemana. salahkan Celcom okay jangan salahkan aku. ahh lantaklahh janji seminggu sekali au still update jugak. bukannye aku nak abandoned terus blog comel aku nih. hikhiks!

dan baidewayy (by the way), aku dah selamat mendarat di Presint 11, Putrajaya pada pukul 5.30 pagi tadi. mulanya mengantuk jugak sebab kat dalam bas semalam tak dapat tidur sangat. terlebih asam punye driver pergi pasang lagu rock 90-an kuat kemain. tapi yang ohsemnye bila dalam bas tu hanya ada 10 orang passenger. daripada seat single aku pergi duduk dekat seat double. kehkehkeh seronok berguling sambil peluk teddy bear.

mulanya macam nak sambung tidur tapi lepas seronok sembang dengan maksu tengok-tengok jam dah pukul 6.30. alang-alang terus buat sarapan dan jemur kain dak sapu sampah. huahuahua efisyen ta efisyen tak? ni lah calon menantu kesayangan mentua. *puihhhh perasan*. lepas bla bla bla and tung tang dekat dapur dengan maksu sekarang baru aku naik bilik.

mata dah makin memberat nih. tidur dululah baru mandi.. boleh tak?

5.30 pagi di Putrajaya Sentral..lengang gila wa cakap lu. i was waiting for Maksu to come and pick me up for about 15 minutes alone! ketar lutut aku tahu..



ok, baiiiii!

0 students asking questions:

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)