tabung kelas teacher bella

Wednesday, November 9, 2011

sekali sekala layan video matlutfi nih seronok jugak. nak-nak time exam ni. hilang stress kejap!

assalamualaikum. korang mesti kenal mat lutfi kan? ala yang selau buat video lawak-lawak tuh. seriously time-time exam macam ni aku akan cari video dia for the sake nak gelak-gelak hilangkan tension. bahahaha penawar terbaik lah lu. memang aku gelak kaw-kaw punya. mimik muka tu takleh annoying lagi ke? setiap video dia memang ade underlying message kan?



this is his latest video. and some part aku setuju ngan matlutfi ni. aku pun jarang dengar lagu-lagu malaysia sebab banyak dok dengar lagi english ngan korea.. sebabnya bila aku dengar lagu malaysia ni macam fake je. ayat hiperbola habes. tapi takdapt dinafikan ade jugak lagu-lagu malaysia yang best-best. lagu Aizat banyak best-best. weeee.

Cik Epal Gonjeng pun ada cakap pasal ni. meh tengok entry dia kat sini 

okbai! sambung study

2 students asking questions:

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)