tabung kelas teacher bella

Friday, November 11, 2011

komen FB annoying tahap dewa-dewa

assalamualaikum. i'm so pissed off with orang-orang yang mengomen tanpa menggunakan kewarasan akal fikiran ni. mesti korang tercengang-cengang tak faham cerita kan? tadi aku ade update status kat facebook, then ade seorang hamba Allah ni komen. berjela-jela komennya tapi xde point. komen yang useless bagi aku. ade dekat separuh page komen dia tuh. entah copy paste dari mana aku pun taktaw lah.

part 1 komen yang annoying tuh. baru part 1 wehh!
part 2 komen annoying tuh. entah ape-ape je komennye. bunguks!


hello Mr,
what's the point komen kat status orang kalau ko sendiri pun tak taw ape yang ko komen tuh? dahlah main copy paste dari mane-mane entah. haihhh membazir 10 minit aku untuk digest ape yang ko tulis tu tahu! kalau revise note Phonology tu dah abes 5 point aku baca tahu tak. grrrr! free saje dapat makian dari aku malam ni. saje aku malas nak censoredkan nama dia. bhahaha. nak bergurau pun, pada-pada lah ek :D..... okbai!

0 students asking questions:

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)