tabung kelas teacher bella

Thursday, November 10, 2011

1 down 3 more to go!!

assaamualaikum. huarghhhh 1 paper pembunuh sudah selesai. babai Learning and The Learners. akan ku kuburkan segala nota-nota dan foliomu ke dalam kotak. huarghhh soalan boleh tahan memecahkan kepala. tawaakal jelah. insya-Allah aku dah buat sehabis baik. tapi macam ralat jugak. tak tahuah nape. berserah jelah..

takpelah. lupakan yang dah lepas. ni lagi 3 paper yang nak hadap ni pe cer?  ohh ahhhh yang tu malam ni lah kita jenguk-jenguk. sekarang nak lepaskan lelah dengan blogwalking, facebooking, and twittering dulu. malam ni kita study. oh ya, first time exam bukan di level 2, tower block. dahlah exam hall kali ni kat gymnasium kipas pulak betu-betul depan aku. kalu tak beware memang berterbangan habeslah segala harta benda aku. silap-silap aku pun terbang sama. mampu? ok aku jawab sendiri " tak mampu la enduk. ape ko ingat ko tu sebesar zarah je ke?". ok fine lah fine aku gemokk~alah gemok-gemok pun comel ape *lempang doblas das*

daam keadaan lemah longlai keluar exam hall tadi, perut aku tiba-tiba buat konsert rock. mane tak rock nye kalau tengahari tadi tak lunch. nak makan dinner terus tadi pun macam awal sangat. bagi mengubati kelaparan perut dua manusia ( aku ngan Mr.Hubby), kami pun menapak ke kedai makan yang dekat sebelah stadium hoki tu dan mengorder benjo sebagai alas perut. bolehla tu sebab pukul 8 nanti dinner pulak. kihkihkih

dan masa blogwalking tadi, aku jumpa ini..ade sape-sape baik hati maw belanja?


rainbow cake! siap ade M&M lagi tuh! whoaaaa so tempting and i'm drolling!! pic credit here

0 students asking questions:

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)