tabung kelas teacher bella

Friday, October 14, 2011

Giveaway LuvBunny House

assalamualaikum. wah ade GA lagi lah. ofkoss la aku nak joinn~ kali ni giliran Cik Bunny from Luv Bunny House untuk buat GA sempena pembukaan blognya yang baru.

syarat-syarat GA ni simple sahaja.


  1. mempunyai alamat di Malaysia  - yes definitely i'm a Malaysian.
  2. follow blog Luv Bunny dan Cik Bunny untuk update GA - DONE!
  3. like fanpage penaja - DONE!!
  4. letak banner blog dan link kan ke entri ini.


sayalah Bunny yang super kiut itu!
tarikh tutup GA ialah 1 November. so sempat lagi lah kalau nak jemput kawan-kawan untuk meriahkan GA ni. dengan berbesar hati (cewahh) aku nak jemput insan-insan bertuah berikut :



nak join klik Bunny comel tu ye. babai!

1 students asking questions:

Mama Afifi said...

hai...saya singgah sini dari segmen yang sama....do come visit my blog and join segmen mari berkenalan at http://halimbalqis.blogspot.com/2011/10/segmen-mari-berkenalan.html. The segmen ends 31st October....

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)