tabung kelas teacher bella

Tuesday, October 11, 2011

Giveaway by Batik Valley

assalamualaikum. wahh wahh  Batik Valley buat GA sempena anniversary parents tauke Batik Valley, Cik Fatin comel lote tu ha.  so sweet! hah ni mak eksaited kemain. join jangan tak joinn!

mula-mula tempek banner. banner cun wohh!

kan dah cakap banner dia cun. eh sape nak join sila klik banner cun ini ye.


apa pendapat saya mengenai Batik Valley? (sekali tukar aku jadi saya pulak daa..sopan sikit kan.)

well, secara keseluruhannya, kebanyakan item yang dijual di Batik Valley ni affordable, terutamanya kepada student macam Bella ni. banyak pilihan yang lawa-lawa sampai rambang mata Bella nengok. rasa macam nak beli semua tapi pokai lah nanti kan. lagi satu dekat Batik Valley ni setiap item yang dijual didatangkan dalam warna-warna yang menggoncang iman. betulsumpahtaktipu! tak percaya tengok bawah ni

hot selling item! sape nak belanje saya?



aww melting ting ting! saya suka polkadot! yang merah putih tu memang cun.

dress labuh macam ni pun best! boley cover montot besarku. ouch!

tengok-tengok kaler item-item ni. very the traffic light you.


saya suka baju cenggini. sesuai untuk dipakai ke kelas mahupun bercanda bersama teman. yang penting sopan dan labuh lebih punggung. 

teruja tak teruja tak? aku (maksud saya Bella) memang teruja gila setiap kali  buka blogshop of Facebook page Batik Valley. diulangi lagi sekali rasa nak beli semua item yang ada. semua item hot hot. sebab tu semua item cepat aje sold out. time Bella baru je siap buat bajet kewangan untuk beli item yang Bella nak sangat-sangat tu, tengok-tengok item tu dah sold out. kalau tak silap masa tu Bella nak beli shawl rainbow. tsk tsk kecewa diriku.

Cik Fatin Cik Fatin nak bagi cadangan boleh? Bella suka pakai skirt. boleh tak nanti Cik Fatin carikan stok skirt yang cantik-cantik? susah nak jumpa blogshop yang jual skirt lawa-lawa dan memikat hati. kalau ade terima kasih banyak-banyak taw. kalau takde pun terima kasih jugak dekat Cik Fatin sebab buat GA yang best ni.


sape nak join, silakan silakan. tarikh tutup GA ini ialah pada 14 Oktober 2011.

ok, babai.



p/s : klik SINI atau SINUN untuk bershopping di Batik Valley

6 students asking questions:

fatin ツ said...

insyaAllah nanti fatin try cari k :)
well-written post!
all the best..

bella bellitos said...

@fatin ツ yippi yaya yahooo.! thanks fatin!

CIK TOM said...

cantiknya baju2 ni..suka tgk..good luck yunk!!

bella bellitos said...

@CIK TOM kan kan! bella pun teruja jugak. sama-sama ciktom!

Amirah Yusof said...

moga dpt ga ni lalalalala~

bella bellitos said...

@Amirah Yusof amin.. insya-Allah. thanks ye

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)