tabung kelas teacher bella

Friday, October 7, 2011

falling in love with "Falling In Love" song by Siti Nurhaliza

sumber : Youtube


assalamualaikum. tak pernah-pernah kan aku post entri pasal lagu tiba-tiba malam ni rasa teruja nak buat entry pasal lagu ni. sebenarnya dah lama dengar lagu Datuk Siti Nurhaliza - Falling In Love ni. first timw dengar terus aku download mp3 version. lunaknya suara dia ya-Allah. dahla lawacunputihgebu! dulu-dulu aku tak ayan sangat lagu-lagu Siti Nurhaliza ni. tapi lepas dengar lagu english dia yang ini, hati terus terpaut.. tak percaya? cuba lah dengar dan  hayati...


psstt...pssstt.. i dedicate this song to all my followers, friends, family terchentaa terutama mak yang juga kipas-separuh-mati Siti Nurhaliza, juga untuk ehem-ehem tersayang, Mr. Hubby. chooiiii wish panjang lebar macam menang anugerah!

2 students asking questions:

CIK TOM said...

best ke...nanti boleh dgr jgk lagu br ct ni..hee

bella bellitos said...

@CIK TOM lagu ini catchy dan senang diingat dan sedap didengar! kehkeh cubala dengar wahai ciktom ku syg

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)