tabung kelas teacher bella

Tuesday, October 4, 2011

esok test Learning & the Learner and i'm not fully prepared!! gosh

PART 1
eiii. berhabuk semak samun hutan belukar eh tak ni taraf hutan simpan dahh!
eh eh gajah! eh zirafah pun ada!!ALAMAK HARIMAU!!! lariiiiii
fuh fuh fuh semput kesekian kalinya
eh ape kaitan ni??
sebenarnya just nak cakap yang blog ni dah lama tak berupdate
yang ada pun entry-entry purba je
sabar sabar. lepas test esok kita pulun update sampai lebam


PART 2
eh, esok test. 
subjek mencabar perut buncitku, Learning and the Learner (L&L sudahh)
ya-allah m.a.t.i.a.k.u
ape nak jawab esok ni??
dahla Miss T nak check portfolio aku minggu ni
semput mak noks
revision baru half done
portfolio also half done
and i'm now half dead 
T_________T


PART 3
dan perut buat mengada tahi kuda di tengah malam yang syahdu dan sejuk
gatal kau nak memulas
kurang kasih sayang lettew
sejuk-sejuk ni aku malas nak gerak pegi mana-mana hatta tandas yang hanya lima langkah dari katil
oh katil yang empuk, bantal yang gebu serta Oppa si teddy demok  dan Tiffany si meoww putih gebu lagi meruntun jiwa daripada panggilan alam yang menjengkelkan tu
(sebenarnya malas nak bangun pasal hari ni sejuk sangat. lantai itu bisa membekukan kakiku!)


ok, babai. assalamualaikum. doakan aku lulus test esok!


P/S : ADIKKU SAYANG NABILA AYUNI, ALL THE BEST FOR YOUR PMR EXAMINATION TOMORROW.. doa akak mengiringi dari jauh. amin

0 students asking questions:

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)