tabung kelas teacher bella

Monday, October 17, 2011

BabyMaker on Facebook

assalamualaikum. aku tak tahu la budak-budak maktab aku ni dah gatal nak kahwin ke ape tapi ramai yang dok main game BabyMaker ni. budak laki pun ramai main game ni bhaii! whoaaa very the fatherly la uolss. semua pakat dok post gambar baby masing-masing. mula-mula aku buat derk je gambar baby diorang tuh tapi lepas Mr.Hubby pun dah start main game ni, aku mula tak puas hati.

haii! nama saya Awang. klasik kan nama yang daddy bagi? kahahaha!!

daddy jaga Awang baik sangat..sat ja dah leh jalan. oh ya, daddy belikan Awang mainan baru.. kihkih

ok my first impression bila tengok Mr. Hubby pun main game ni is " apekehal nye dia ni dah gatal nak kawen ke hape? ".. then tengok pulak nama baby dia "Awang", I was OMG klasik nye nama..! automatik teringat nama beruk peliharaan arwah atok dulu ye gemuk & namanya Awang (sebutan dalam loghat Kelantan ialah Awe, no offense ye).  kahahaha klasik gila dia nih pilih nama. faillll betul Mr. Hubby bagi nama anak!

tapi bukan setakat Mr.hubby je yang main game ni. ramai jugak yang dok main game ni and pakat dok post gambar baby masing-masing. so cute. yang mengejutkan, dalam kalangan kawan-kawan aku, budak lelaki yang ramai main game ni. hahaha lawak betul diorang ni. kononnya practice nak jadi bapa mithali in future lah tu kan?

ni baby Daddy Ammar. nama baby ni is Umair. comel kan nama dia?

yang ni pulak anak Daddy Aziz. namanya Adam. oloholoh rambut macam retiss korea gittew!
oloholoh anak Daddy Kuwe ni! like father like son betol. rambut sejemput aje macam daddynya.
Boboiboy Mummy Aimida ni hensemnye lah aihh! 

baby from UK!! Syamanda is Kak Norfa's baby.
rasa nak tergelak pun ada. semua orang dok compare baby masing-masing. buat virtual baby tu dah macam anak sendiri daa. hahaha. ehem ehem aku pun ada baby jugak. gegirl taw uolls.. terpengaruh dengan Mr. Hubby la nak men mendalah ni. konon nak compare baby sape lagi comel. tak boleh blah betul!

ok ok introducing my sweet and gorgeous gegirl~~*drum roll*

annyeonghaseyo~~ nama saya Tasnim. grand nama saya kan makcik Senah~
rambut saya sejemput aje. tak feminin langsung kan? sekali tengok dah macam Awang. dua kali tengok baru macam Tasnim


sekarang saya dah boleh berjalan! hari-hari saya paksa mummy kejar saya. hikhik. oh ya, baju ni mummy belikan as a gift to me sebab dah pandai jalan. thanks mummy!

latest of me. rambut sejemput dah takde. sekarang rambut panjang mengurai. ade sape-sape  perlukan  model iklan syampu?
semoga baby-baby kami membesar dengan sihat. muahahaha. okbaii!

4 students asking questions:

Miss Orangeee said...

haha...comel-comel
nak main jugak la lpas ni =)

bella bellitos said...

@Miss Orangeee jom men sesame!

MizaShoppe said...

ehehe..kita pon ade juga baby ni..tp..lmbt betul tumbsaran...

bella bellitos said...

@MizaShoppe boboy ke gegirl? aa tumbesaran dia lambat jugak la

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)