tabung kelas teacher bella

Monday, September 19, 2011

is eating tuna kimbap ;))

this is how tuna kimbap looks like. yang aku makan tadi tak sempat nak snap pic sebab tangan yang mengutip kimbap tu rakus sangat.



assalamualaikum. dah lama mengidam kimbab. alhamdulillah ada rezeki lebih. Mok Cik datang bawakkan tuna kimbap untuk aku. aku makan dua ketul and yang lain-lain Tiara dan Asma yang habiskan. kalau ikutkan perut dinasour aku ni nak je aku telan enam-enam ketul tapi sebabkan aku baru lepas dinner dengan Mr. Hubby so aku makan dua jelah. thanks Mok Cik. perut sudah kenyang, maka sudah boleh teruskan perjuangan menyiapkan 10-page-GERKO-assignment yang baru siap 2 page. 8 more to go. aja-aja fighting!!!!

6 students asking questions:

aRa ❤ aFiq™ said...

ta pnh mkn la bnda ni..nmpk mcm cdap.. rase cmne eh? hehe

bella bellitos said...

@aRa ❤ aFiq™ rasa tuna la syg. rasa dia biasa2 je. ara dok klantan kn? rasenye bella penah nmpk kimbap dekat KB Mall tp tak ingat kedai tu kt mana.

CIK TOM said...

wah nampak sedap la tuna tue..terliur plk...heee...nak cikit...

bella bellitos said...

@CIK TOM sedap! tp perut melayu bella kata nasi lauk ikan masin lg sedap. hehe

miss tiara said...

sedaappp !! nanti nk beli lagik kt mid... sekali ngn tak0oo! hehe

bella bellitos said...

@miss tiara ohh takoyaki my feberet! orait tp mu blanjo~

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)