tabung kelas teacher bella

Saturday, September 24, 2011

i'm currently busy with assignments.






currently, bella tengah demam selsema + batuk-batuk sampai sore dah tekde (ok siyes sore aku langsung takde wehh)..currently jugak, bella tengah berbaring sambil cuba untuk menyiapkan assignment ELTM beliau...(nak bangun angkut laptop ke meja study pun tak larat dah). sori kalau korang jenguk-jenguk my territory ni tapi hanya ada entry berhabuk... nanti bella dah completekan semua assignment plus dah sihat sikit, bella update berganda-ganda dan semakkan dashboard korang...boleh kan sayang-sayang?? 


4 students asking questions:

aRa ❤ aFiq™ said...

get well soon dear :)

bella bellitos said...

@aRa ❤ aFiq™ thanks ara. getting better now

amna said...

bersabar bersabar.. huhu
kami dah habis :) hehehe
sok g camping lak~

bella bellitos said...

@amna camping? best tuuu! sabarlah ni. menunggu detik untuk hantar assignment esok pagi. huhu

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)