tabung kelas teacher bella

Friday, September 30, 2011

apa pandangan kamu mengenai orang yang kamu sayangi.

my first impression to you : kerek, sombong, seorang yg serius kot (pasal masa first tengok Mr.Hubby dia langsung tak senyum).
but the truth is : loving, friendly, romantik(kadang-kadang), humorous dan SANGAT-SANGAT-SANGAT caring..
how old does you look : body 20+, face 18 (kehkeh saja bagi dia nampak muda)
Have you ever made me laugh : always and forever.
Have you ever made me mad : sometimes
Best feature: handsome, tall (tinggi sikit la dari ayang kan), and jambu (he don't like me calling him jambu. hikhik), manja.
You're my: boyfriend of course, and my future husband (insya-Allah)
Name in my phone: Gulahati (sweetheart)






let's try this out guys. and leave your link dekat comment box kat bawah tu. nanti boleh aku tengok apa pulak pandangan korang mengenai orang tersayang.

happy friday people

2 students asking questions:

CIK TOM said...

mesti happy sweetheart baca ni..hihi

bella bellitos said...

@CIK TOM hehe. dia blushing..lepas dia baca terus dia belanja bella makan.

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)