tabung kelas teacher bella

Monday, August 8, 2011

shoutbox hilang. sori kepada sesiapa yang datang melawat

assalamualaikum. salahkan jari montel yang gatal nak edit blog. salahkan jari montel yang kononnya nak tunjuk rajin (padahal assigmen Learning and the Learners tak sentuh lagi). salahkan jari montel yang kononnya nak tunjuk hebat nak buat blog lawa-lawa. sekarang shoutbox dah hilang entah kemana. entah macam mana la nak jejak orang yang blogwalking kat teratak aku nih (ada ke yang nak blogwalking ke blog aku ni?).


sabar ye peawat-pelawat sekalian. shoutbox akan kembali dalam masa terdekat. kalau ada sesiapa yang datang melawat or follow tinggalkan tapak kaki dekat entry ini ye. kesulitan amatlah dikesali.

0 students asking questions:

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)