tabung kelas teacher bella

Sunday, July 31, 2011

Saya Nak GA dari Korea dan Bandung!

[ tagged by Miss Orangee. thanks dear. awak suka tag saya masuk contest yang best-best. me likey beri-beri mushie.]


assalamualaikum. Miss Orangee dah tag aku masuk GA yang best. so aku tanpa segan dan silu join. thank you Miss Orangee. sayang awak lebih teheeeee :P



Photobucket 


so kawan-kawan, nak join GA ni jugak? syarat-syaratnya mudah aje.
  cuma perlu follow kedua-dua blog penganjur, letak banner buat entry dan tag kawan-kawan kita yang lain. simple je kan?

semua tu dah settle kecuali mengetag kawan-kawan.dan kawan-kawan bertuah yang akan di tag oleh jari-jemari montelku..jeng...jeng...jeng........

  1. si gojess Puteri Zahra
  2. si gojess Yuyun Ahmad
  3. si gojess Sya Valesya
  4. si gojess Mera Zati
  5. si gojess Ara
  6. si gojess Cik Najwa
  7. si tak berapa nak gojess Alaina.
  8. si gojess Misz Molecule
  9. si doodler gojess Nanad
  10. si gojess housemateku Gwen
  11. si gojess housemateku Tiara
  12. si sweet and gojess Amna 


cukuplah.  ramai dah ni kot. cukup sudah untuk memeriahkan GA ni. jangan lupa join ye kawan-kawan gojessku sekalian.  oh ya, jangan lupa. tarikh tutup GA ni ialah pada 15 Ogos 2011. so boleh lagi ajak kawan-kawan blogger lain join. kita meriahkan GA ni (:


ok, dah. babai uol's. nak sambung berpidato. sikit je lagi ni. fighting!!

11 students asking questions:

aRa ❤ aFiq™ said...

insyaAllah t ara join k.. =)

bella bellitos said...

@aRa ❤ aFiq™ : okie ara (:

Yuyun Ahmad said...

insyaallah.. t yuyun join k. tengs!!

bella bellitos said...

@ Yuyun Ahmad : ok yuyun. welkem !!

kiwi said...

hahahaha....siot bella ckp aku xberapa gojes.....

kiwi said...

bella, aku xley nak copy paste banner tu....camne nk masuk contest nie???? sob3x...

gwen velora said...

thanks for the tagged gojes Bella. :)

bella bellitos said...

@kiwi : copy dia punye code tu sayang. bkn image nye. eh ko gojess ke slame ni? kahkah

bella bellitos said...

@gwen velora : pleasure gwen gojes. kalau ko menang hadiah kita share ye

miss tiara said...

uish i terlmbat ka?? mekaseehh kak gojes !

bella bellitos said...

@miss tiara : ko mmg selalu lambat. cepat join GA ni

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)