tabung kelas teacher bella

Wednesday, July 13, 2011

[30 Days Challenge] Day 7: a picture of someone/something that has the biggest impact on you

assalamualaikum. phew phew perut lapar sebab tadi  tak lunch. konon nak diet tak nak makan tapi diri sendiri yang sengsara kebuluran. ouh sadis amat! ok lah. cuba untuk mengalih perhatian, mari kita menyemakkan dashboard orang lain dengan ayat-ayat cinta. kahkah geli baca ayat sendiri.



meet my babies,OPPA (at the back) and NONO (in front). NONO ade kat kampung, OPPA ade kat IPBA ngan aku.
aku adalah pengumpulteddy bear. dekat bilik aku kat kampung penuh dengan teddy bear. bermacam-macam saiz dan warna aku ada. semua bersusun atas katil. kalau tiba-tiba adik aku buat gedik nak tidur dengan aku, teddy-teddy bear (ade ke kata ganda macam ni?) aku tuh terpaksa dialihkan letak atas lantai. katil kecik aku tak muat untuk letak semua atas katil sekaligus because Anas already occupied the space (padahal aku yg occupied space. muahahahaha).



aku tak ramai kawan masa kecik-kecik dulu. ade adik pun lelaki. budak-budak area rumah aku pun ramai lelaki. even cousin-cousin aku pun masa tu ramai lelaki. diorang mana layan main Barbie doll, main masak-masak. kalau main aci ligan ke, sorok-sorok ke, panjat pokok ke diorang nak la. kadang-kadang aku teringin jugak nak main masak-masak. tapi kesian takde sape nak temankan. so teddy bear jela peneman aku main masak-masak. teddy bear ni kira macam my imaginary friends. instead of imagining it aku guna dia untuk bersembang. hohoho sweet lah kisah aku dan teddy bear ni. dah masuk sekolah menengah, aku still minat teddy bear, malah makin mendalam kot. dekat beg sekolah, pencil case and handphone mesti ade teddy bear kecik tergantung. comel sangat!




now, teddy bear is my bantal busuk. tak ade beliau aku tak boleh tido. especially OPPA. he was precious gift that i got from Mr.Hubby for my 19th birthday. Mr.Hubby sangat memahami. even during our anniversary he gave me a bouquet of roses with small teddy bear. how cute!  OPPA ni dahla besar gedabak. letak dia je atas katil dah penuh. no space for me to lazing around. sebab tu NONI terpaksa diimport balik kampung. takde OPPA aku tak boleh tidur. same with Mr. Hubby. my life ia not meaningful without him. 



ok dah. let's say babai and we will meet again.




idaman hati! kalau dapat yg ni konfirm senyum lebar-lebar nampak semua gigi!









ohYESiFORGOTtoTELL : i have another cute stuff that Mr.Hubby gave for my 20th birthday. but still cannot reveal it because it should be a surprise for someone. wait for her ok people.



0 students asking questions:

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)