tabung kelas teacher bella

Monday, July 11, 2011

[30 Days Challenge] Day 4: A Habit That you Wish You Didn't Have.

assalamualaikum uolss. Bella kembali menyemakkan dashboard korang setelah beberapa hari menyepi. ahh taw la korang rindu aku tapi malu nak cakap kan? shy-shy cat la kononnya. hohehohe. my baby (laptop) sakit dan masuk wad 3 hari 3 malam. sekarang beliau baru je sembuh selepas menjalani tempoh pemulihan. ceh ceh kemain ko laptop nak tempoh pemulihan jugakk.


bebel, bebel jugak. 30 Days Challenge perlu diteruskan. tak boleh buat kerja separuh jalan kan? ok, topic for today is " A Habit That You Wish You Didn't Have". patutnya aku tukar tajuk ni jadi "Habits That I Wish I Didn't Have". baru berjela entry aku. mau jadi thesis nanti. hahahahaha nampak beno buruk perangai. eh mane ade suka hati mak nenek kau je mengata aku ye. aku ni baik, sopan santun and ayu gittew.  pendek kata calon menantu mithali la. ada mak-mak yang berkenan nak buat aku jadi menantu ke? Oppss sorry i'm taken~


perangai aku yg aku harap sangat nak ubah ialah perangai baran aku nih. aku  seorang yg cepat hilang sabar. dengan kata lain aku ni mudah marah. tapi cepat pulak cool. adik-adik aku selalu cakap aku garang. kalau aku tak garang sah-sah la aku kena buli dengan 3 orang hero tu. bila dah marah mulut pun secara automatik mertutur kata dengan lajunya. mula mengomel sana sini. kalau la aku ni kanak-kanak riang mesti comel kan. masalahnya aku ni remaja riang yg tak reti duduk diam. 


tu aje. sebenarnya banyak lagi habit yg aku nak ubah tapi dah tajuk entri ni "A Habit That You Wish You Didn't Have" kalau aku tulis banyak-banyak lari topik pulak. dah dia mintak satu aku bagi satu jelahh kan. kang tak pasal techer tolak markah sebab tak ikut kehendak soalan.


ok dah. let's say babai and we will meet again in next entry.

2 students asking questions:

miss tiara said...

o0hh sy mmg rain nak komen ! sy pong jadik mangsa buli cik bella nie~ lalala

bella bellitos said...

@miss tiara : spelling error detected. it's "rajin" not "rain" la dear. ahh buli ye. bak balik cheesecake tadi. pulangkan. gahahahaha~~btw ak mmg sukeeee buli mung pong. mu kn insan yg lemah~

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)