tabung kelas teacher bella

Wednesday, July 27, 2011

[30 Days Challenge] Day 16 : Take A Picture Of You and Upload It.

assalamualaikum. this picture was captured using my Sony Ericsson kiut miut. ok tipu. muka tak kiut sekarang sebab ada jerawat tengah membesar dekat dahi. cheit cheit pooodah betul.kalau korang terer cuba intai jerawat aku dok celah mana.


muka suci lagi murni. model tidak mengenakan sebarang mekap, hanya memakai compact powder Silkygirl, eyeliner Silkygirl dan lip balm Lip Ice Sheer Colour. VENUE : library IPBA. Gambar-grapher : Mr.Hubby si gulahati.
gambar ni tak iedit ye. takde bloom pon nak kasi muka nampak flawles. ini lighting kat library IPBA yang tak berapa nak besar tu. aku just letak watermark ala kadar je kat bawah tu. kang nanti orang curi gambar gebu aku susah pulak. ade sesiapa berminat untuk menggunakan khidmat model bersaiz XL ini? sila hubungi saya melalui e-mel. kesian. eh sekian.

ok, dah. nak update next entry pulak. ceh ceh macma rajin sangat kau.

0 students asking questions:

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)