tabung kelas teacher bella

Friday, July 22, 2011

[30 Days Challenge] Day 14: A Picture of You and Your Family

assalamualaikum. penat aku godek-godek laptop cari gambar family yang kitorang ambik masa raya hari tu tapi tak jumpa. then baru teringat laptop hantar repair hati tuh. konpem la semua gambar takde. ada la sikit yang sempat transfer masuk external hard disk. nasiblah badan. ini aje yang aku ada. gambar paling latest kitorang.


memperkenalkan.......*drum roll*



emak tersayang. muda jelita tak padan usia.

abah tercinta. tetap hensem walaupun uban penuh di kepala. kahkah
hero no 1. single and available. eh kat sebelah tu cousin ye. dan really really hard to have him in my camera.

hero no 2. umur? still in lower secondary. kawan aku cakap macam Rosyam Noor. uhuk uhuk uhuk batuk berdarah.
hero no 4. kesayangan seisi keluarga. tak suka dipanggil "adik " tapi suka menggelar diri sendiri dengan panggilan "abang cik" dengan harapan mak beranakkan adik untuk dia. haha comell (:

ini tak perlu diperkenalkan lagi. the one and only princess of Mr. Zainudin and Ms. Naimah. teka muka aku iras sape? mak ke abah?







ohYESiFORGOTtoTELL : miss them..so much..cepatlah cuti!!

0 students asking questions:

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)