tabung kelas teacher bella

Wednesday, July 20, 2011

[30 Days Challenge] Day 12: How You Find About Blogger and Why You Made One.

assalamualaikum. just short update sebelum pergi kelas kejap lagi. my roomate in SM Sains Kuala Terengganu (SESTER) introduce me to blogging. masa tu dia selalu suruh aku bagi pandangan blog dia serabai ke tak. ade pulak tanya aku dahla aku buta blogging masa tu. tapi demi seorang kawan ku turutkan jua. hahahahahahohoho.


first blog yang aku buat kalau tak silap masa aku form 5. tapi jarang gila nak update sebab busy sangat dengan life masa tu. and blog tu private. ada lagi sampai sekarang. aku buat blog tu suka-suka je sebenarnya.  and tulis entry masa tu pun buntu habes. takde idea langsung nak menulis entry. balik-balik aku cerita what happen today. so blog tu dah jadi macam diari aku la.


ok dah. babai. nak bersiap pergi kelas pulak.

0 students asking questions:

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)