tabung kelas teacher bella

Monday, July 18, 2011

[30 Days Challenge] Day 11: Another Picture Of You and Your Friends

kamilah wirawati harapan bangsa. ces. kenapakah muka aku yang terpaling eksaited di situ?
me with Husna.kami bukan pasangan lesbian. harap maklum.
tak sah kalau tak posing kat depan bas IPBA. nanti pak cik bas tu cakap den ni dorhako. tak masal kena balik naik teksi.











assalamualaikum. alhamdulillah lebih kurang setengah jam lagi untuk berbuka puasa. tapi petang ni terover slept la pulak. ingat nak tido kejap je tadi sekali terbangun pukul 6. demm habis masa masa nak baca nota Learning and the Learners (kononnya lah kan).




dan yeah selepas mandi dan slat asar, otak kembali berfungsi dengan waras. aku tak suka tidur petang pasal bila bangun nanti mesti aku sakit kepala. cisskek betul. oh ya. perlu bersiap untuk turun berbuka puasa. jadi entry ni hanyalah sekangkang kera sahaja. just to inform, all those pictures above merupakan memori terhebat aku sepanjang bergelar foundation student in IPBA. semua tu was captured when we (i mean my class) went to Kenaboi, Negeri Sembilan untuk habiskan credit hour subjek Pendidikan Jasmani dan Kesihatan. syok taw masuk hutan, mandi air sungai yang sejuknya menikam kalbu. masuk gua, jungle trekking dan paling tak boleh lupa terpaksa naik kenderaan pacuan empat roda untuk pergi ke base camp. tempat ni memang pedalaman sampaikan line telefon pun kadang-kadang ade selalunya takde.



ok dah. babai uol's. nak berbuka dah ni. ade mase aku sambung meraban lagi.

0 students asking questions:

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)