tabung kelas teacher bella

Sunday, July 17, 2011

[30 Days Challenge] Day 10: songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad

assalamualaikum. alhamdulillah perjalanan balik dari Putrajaya dipermudahkan dan aku dah selamat menjejakkan kaki ke IPBA. balik tadi menaiki kenderaan awam (ERL dan LRT) dan samapi di stesen LRT Kerinchi Mr.Hubby datang ambik. agak penat dan belengaih sebab bersesak dalam LRT. sabo jelahh


aku merupakan peminat k-pop. tapi takdelah tergila-gila sangat. minat Super Junior terutamanya tapi tak rela lagi mengorbankan duit RM 400 untuk beli tiket Konsert Super Show. bhahahaha peminat jenis hape ntah aku ni.  everytime Super Junior keluarkan lagu baru laju je aku download. nak beli full album tak dapat la derr. mahal. group yg lain pun aku layan jugak, nak-nak kalau ada mamat comel-comel dan suara sedap macam Yoeseob Beast tuh. hohehohe kan dah gelak miang.


lagu omputih  pun aku layan jugak. as well as lagu Melayu. tapi lagu Melayu ni kureng sikit la. malas nak menaip panjang lebar pasal perut tengah penuh and syaitan dok berjoget atas mata nih. dah berapa kali menguap entah. meh tengok lagu ape yang selalu masuk playlist aku.


by Ungu, Percaya Padaku. thanks Kak Noor introduce lagu ni kat aku.


Super Junior M, Perfection. janggg!! tapi tak suka Zhou Mi. biyane!





Beast - Fiction. syok dengar time tensyen.lepas tu kaki mula meracau-racau kononnya tiru tarian mereka. 



lagu Maddie Jane ni aku layan time happy. dengar lagu ni sambil berangan pergi shopping membawa wang sebanyak 3 luggage. semua wang tu perlu dihabiskan dalam masa 1 jam. ouhh syok berangan!




last but not least, peneman time sedih dan bosan.


Beast again, On Rainy Days. suara Yoseob memukau telinga. hohoho




ok dah, babai. buat assignment jom.

0 students asking questions:

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)