tabung kelas teacher bella

Thursday, June 23, 2011

entry tertangguh : di suatu petang sabtu yg meletihkan

assalamualaikum. syuh syuh main jauh-jauh haiwan ternakku. dh rupa zoo negara da blog aku nih. terabai dek kelekaan tuan tanah sendiri. maaf maf! banyak benda perlu disetelkan. maklumla sem baru dah start. first week ni hectic sikit. terkejar sana sini. salah masuk dewan kuliah la. pfftt

baiklah. meh sini nak citer. hari sabtu lepas (18 Jun 2011) aku, Pak Su Ali & family serta Kak Noor pegi jalan-jala ke Berjaya Times Square (BTS). well, tujuan sebenar pegi sana just nak hantar lappy Pak Su masuk wad sebab kena jirus ngan air oleh Tuah Iskandar and lepas tu hantar aku balik hostel. alang-alang dah sampai sana Mak Su pulak ajak jalan-jalan. lepas tu entah macam mana, Alyssa (anak sulung Pak Su) ternampak entrance Cosmoworld. terus tergedik-gedik nak masuk dalam tu. so Pak Su pun bawak la kitorang masuk theme park tu.


sebelum masuk tu Mak Su dah pesan awal-awal kat Alyssa, "jangan nakal-nakal kat dalam tu nanti sesat. dengar cakap kaklong (aku la tu)". tapi bila dah excited, langsung dia lupa pesan ibu dia tu. berlari sana sini sampai semput aku nak mengejarnya. Kak Noor yg dok control Tuah Iskandar pulak lagi kesian. leka kejap je tengok-tengok dah lesap. hadoi pening dengan budak-budak ni.







segerombolan kami menerjah BTS. teka mana satu maksu, paksu ngan kak noor.

kak noor ni tua 4 tahun dari aku. cuba kira berapa umur kitorang.
 sape taw jawapan sila emelkan kpd aku

aku dan si diva alyssa. budak nih cilok lipstik aku!

 
ini alyssa yg snap. lepas tu merengek-rengek dekat papanya minta belikan aiskrim.
tp aku suka gambar ni. kalerful!
maksu yg sporting ting ting. aku, maksu ngan kak noor mmg geng ting tong!


poor kakak. kaklong memang saja ambik gambar ni.


lesung pipit special edition. kau hado??

pheww. sikit je gambar aku tempek. blog aku ni buat-buat majok nak upload gambar pun susah. pehalnye entah. lepas menghabiskan tenaga kat Cosmoworld, paksu terus hantar aku balik IPBA. ouhh taknak cerita macam mana sem baru aku start sebab in overall semuanya horror. really pissed off.


eh ok la bye. esok aku ada kelas.








ohYESiFORGOTtoTELL : kawan aku suruh buat 30 Days Challenges tu. nak buat ke tak ye?

0 students asking questions:

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)