tabung kelas teacher bella

Friday, May 6, 2011

MAX 247 yg konon bajet k-pop tu debut dah!!

hommaigod hommaigod hommaigod...mengucap panjang aku tengok video ni haa...sampai lupa nak bagi salam..assalamualaikum semua...depa ni bikin ceq hangat ja....nasib tak hangit! tak memasal guna lagu BONAMANA by SUPER JUNIOR buat lagu intro debut kau ye..ohh pelissla...nak attract attention pon xpayahla sampai cenggini sekali..dah terdesak sangat ke sampai terpaksa guna lagu SUPER JUNIOR tu???siyesly aku cakap depa ni memang tempah bala la..dahla banyak tiru konsep group K-POP..eeeiii xtahan betulla..tak kreatif betul dyorang ni kan..

tiru U-KISS la pulak...sumber  Anti 24:7



ni yang buat aku bengang tak hengat..berani korang tiru SUPER JUNIOR ye?? memang cari nahas la wehh..ELF ADE SELURUH DUNIA TAU TAK?? pic kredit to Anti 24:7

all the pictures are from Anti 24:7..geli geleman loya tekak aku tengok diorang ni haa...nasib lah kau kena kutuk je manjang..aku ni dahla minat SUPER JUNIOR...berani pulak kan korang ni nak copy style dyorang...takde style lah bro!!!

kalau nak tengok lagi gambar hampesss diorang ni sila la ke page Anti 24:7 tu..takmau tulis panjang-panjang, sila la tengok bukti diorang ni takde identiti dan hanya tahu copy style orang..video ni dirakan masa sidang media Hari Belia Negara (kalau tak silap aku la)..macam mana diorang ni dapat perform kat majlis tu aku tak tahu la..sebelum aku naik darah lagi, korang tengok sendiri la video yang menggelikan ni.



ohYESiFORGOTtoTELL : aku nasihatkan kat korang yang tengok video tu, sebelum tido tu basuh kaki dan amek air semayang dulu..mane taw takut-takut dapat nightmare depa ni buat persembahan lam mimpi korang pulak,,ohhh seram sejuk makk nokkkss!!

aku konpem lepas ni CIK EPAL kutuk diorang kaw kaw punya..CIK EPAL cepatla update pasal diorang ni!!!

0 students asking questions:

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)