tabung kelas teacher bella

Tuesday, May 3, 2011

markah test linguistic yg buat aku dup dap dup dap sampai kencing tak lawas!!

/hihi assalamualaikum semua.. lame x mengupdate sebab kekeringan idea, vocab entah kemane n kemalasan melanda..ok cukup 3 alasan tu je..tabaek menipu banyak2..../wahaha

hari ni pack gila..kelas dari pukul 8 pagi sampai 5 petang..5 petang beb!! biasa paling lewat kelas habis pon sampai pukul 4 je..maybe ni petanda minggu final dah bermula..phewww~ /sweat dan klimaksnya, something unexpected happen today.. tadi lepas habis kuliah linguistic sesi pagi, Madam Laila (our Linguistic coordinator) masuk n start her speech..ngan muka ketat bagai, nampak dye kalut sikit <=== petanda buruk

actually aku dah terdengar masa dia cakap-cakap ngan lecture kat tepi tadi..hari tu kan kitorang ade mid-term test linguistic..and after they marked all the papers, 22 out of 1++( aku xsure la batch aku ni bape ramai **dang!!!!**)  F.A.I.L.E.D....and in my tutorial group, 2 people failed...mak aih dup dap dup dap jantung aku ni..sampai makan tadi pon xlahap cam biasa /sweat

kalau boleh nak aje aku keluarkan hati aku macam ni..bagi kat MR.HUBBY macam  cara jugak..b nak kan kan kan?? kuikui!

maka bermulalah pencarian mencari siapakah gerangan yg failed itu..tung tang tung tang, dapat taw dr MR.THIRRU yg 2 orang tu adalah lelaki..pheww lega...tapi MR.HUBBY ngan PIE pulak yg tak boleh duduk diam..2,2 dok bajet dyorang failed..sebijik dah macam kucing hilang anak aku tengok dyorang tadi..muka tensen sampai taknak cakap ngan sesape..kesian kesian kesian (nada upin ipin ye kawan-kawan)

depa 2 orang ni la (MR.HUBBY n PIE)  dok ulang alik pegi tanya MR.THIRRU sape yg failed..gigih kan dyorang..MR.THIRRU pulak bikin saspen..bagi hint sikit-sikit je..1st person tu, name dye start ngan MOHAMAD..tang ni PIE cuak dah..2nd hint, sorang lagi yg failed tu nama start ngan huruf "S"..ni bikin my MR.HUBBY cuak..ouh sangat kesian muka dyorang time ni..rugi xsnap gambar..(kalau snap pon nanti xpasal aku yg kena sekeh)

n alhamdulillah, none of us failed.. MR.THIRRU call PIE gitaw sape failed tu....2 orang yg sir maksudkan tu bukan aku (ofkos la bukan aku dah sir kata budak laki yg failed kan), bukan MR.HUBBY sayang manjaku n bukan PIE..semua orang tarik nafas lega..phewww bikin orang takut je..disebabkan ramai failed, so we had an hour post mortem from 4-5 p.m, right after Literature mass lecture...ouhh....my brain is overloaded now!!! dah nak meletup je sekarang...

sengih lebar-lebar macam ni boleh tak?? ngeeee


dan alhamdulillah juga, markah yg aku dapat lagi banyak dari jangkaan..syukur sangat2..aku bajet dapat markah lulus je pasal hari tu pun bukannye study sangat..and masa exam tu pun dok garu kepala je keje..banyak soalan main tibai je..TETAPI...sebab ramai yg failed, semua kena repeat mid-term Linguistic ni....*&^%$@....arghhhh!!! tension balik!

ohYESiFORGOTtoTELL : one of my lecturer, En.Arus was admitted to Hospital Tawakkal because of stroke..dengar-dengar kat ICU..sama-sama doakan dye cepat sembuh ye kawan-kawan

/bye /bye people! thanks for reading!

0 students asking questions:

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)