tabung kelas teacher bella

Saturday, May 28, 2011

Konvoi Hari Belia Negara 2011

assalamualaikum...haihh lame bebeno tak hupdate..bizi la kononnya...takpe takpe ni dah hupdate kan..sabo sabo aku nak cerita menda best ni..

semalam (27 Mei 2011), aku ngan kezen aku KAK NOOR join Konvoi 4WD sempena Hari Belia Negara ni ha...kami dapat jemputan office-mate KAK NOOR, namanya ABG.LIZAM. penganjur konvoi ni adik ipar dia so dia ajak kitorang join sama. so semalam aku, KAK NOOR, KAK SARA, KAK FAZ and ABG.LIZAM (depa semua ni office-mate KAK NOOR) menempek la sekali dalam 4WD milik ABG. AKASYAH (adik ipar ABG.LIZAM).

konvoi ni dari Dataran Merdeka ke Putrajaya. pukul 7 kami dah kena bertolak dari Putrajaya. KAK AYANG (adik ABG.LIZAM) dah menunggu kitorang kat tapak 4WD sebelah Menara Kementerian Belia dan Sukan (KBS). then kitorang bertolak ke Dataran Merdeka. KAK AYANG bapak otai..memang hardcore lah dia ni..semua 4WD diabedal je bawak. masa otw pegi Dataran Merdeka kitorang dok gelakkan dua beradik tu la. kemain dok mengutuk sesama sendiri.



ada dalam 160 biji kenderaan 4WD yg dok konvoi semalam


hilux hitam ni yg kitorang naik. kak ayang yg drive. sempoii aje

kak noor, aku, kak faz, kak sara.. all not available.

kak ayang cakap : korang ni for display je ==,

next time nak join lg!!!

abg lizam bajet macam ade 4 bini..hohehohe



KAK AYANG memang stail habis la..bawak 4WD sambil lambai-lambai. sembang-sembang ngan kami.penat dok gelakkan dia je semalam. patutla dia aktif dengan sukan lasak ni. husband dia tu presiden kelad  Redah 4WD negeri Selangor. memang otai habis la dia tu. selamba badak je bawak hilux tu naik bukit. aku pulak yg terjerit-jerit sebab takut menda tu terbalik. tak sempat nak bergambar ngan dia pasai dia dok kalut uruskan makanan semalam. .


kitorang sampai putrajaya balik dalam pukul 12 malam. lepak-lepak kejap sambil makan sate ayam kat depan menara KBS tu. then ABG. LIZAM hantar kami balik rumah.


the end. ok lets say babai sebab aku penat. malam ni nak pegi tengok Super Junior horay horay..sebelum tu terimalah gambar budak annoying yg semakin menggebu. hohoho..




MR.HUBBY, thanks for the blouse :D

0 students asking questions:

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)