tabung kelas teacher bella

Tuesday, May 31, 2011

konsert suju-m sempena hari belia negara

miss mc, serena


kyuhyun oppa & zhou mi oppa...kyuhyun tomeiii


ouhh malam tu baru aku perasan yg henry pon comeiiiiiiiii


kyuhyun oppa again..sweet sangat bila dia try cakap malay


eunhyuk :D dancing dye memang stail habes wa cakap lu



henry again


maapla ye...aku ni minat mamat jambu kyuhyun ni..so gambar dye aku taruk banyak-banyak sikit la



teruja?? aku lagi teruja..sampai lupa nak bagi salam..assalamualaikum semua..lame kan tak update..bajet bizi la konon..ptuiiiiii..aku tak sihat sekarang ni..tengah selsema..hidung merah dah macam badut..selera makan langsung non hado...slim la aku tak lama lagi..hahahaha berangan  nak slim konon.


ok aku sure ramai lagi remaja cam aku kat luar sana yg pegi konsert Suju-M haritu kan??dah namenye pun free memang rugi la tak pegi..aku pon pegi..ngahahahaha.nukan takat belia yg pegi konsert tu, mak bapak belia pon ramai weh..ade yg siap bawak baby kecik lagi ha...ramainya masya-Allah tak boleh nak cakap..pakat dok berebut nak dok depan.


thanks to kezen ku kak noor yg sudi bawakkan aku pegi konsert tu walaupun dia penat & tak minat Suju (ceh ceh ayat bodek). Faten Ermala & Nadia Shahida bestfren dari sekolah dulu sampai sekarang, best kan gi konsert..len kali jom pegi lagi taw (:..pegi konsert ni dapat kawan baru..kalau tak silap nama budak tu Tasha. dia yg ajak aku dok sebelah dia pasal masa tu Faten Ermala & Nadia Shahida xsampai lagi..comel budaknya baru form 4 kalau tak silap..


sehari lepas konsert, aku demam selsema..bravo bella bravo..manja ngat aihh badan aku ni..memang nak bagi aku rest sepenuhnya la cuti ni..tsk tsk..

ok lah babai. nak mendownload pulak.





2 students asking questions:

amna said...

betul rupanya. saya ingatkan kawan saya main2 ttg konsert suju ni. sbb free kan ???

bella bellitos said...

yangg sori bru baca komen awk..aa konsert ni free..ramai yg dtg..siap bwk blue stick lg

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)