tabung kelas teacher bella

Friday, April 15, 2011

terima kasih daun keladi..lain kali datangla lagi :D :D

/hihi assalamualaikum semua..semangat nak berblogging still ade walaupun sakit kepala dan bersin non-stop dan sejuk mengigil..gigihkan aku?? hahahaha sabo jela~~sebelum aku melalut panjang-panjang, nak gitaw ini just short update sebagai penghargaan kepada bloggers2 yang selalu datang blog aku... /xd


dear bloggers,
tenkiu sebab korang selalu singgah blog aku walaupun lately aku jarang update sangat..maaf sangat-sangat sebab kebelakangan ni aku bizi dengan test dan assignment yg memang cekik perut aku (cekik perut sebab selalu buat aku tak lalu makan bila ingat assignment belambak tak siap lagi.../no


kepada yaya, nazman, hadi yg selaluterjah tak kira masa, selera4u yg selalu buat aku lapar bila tengok blog dye, amer (aku kenal panda tu =P)....tenkiu leya yg dok puji blog aku lawa /blush xdela lawa mane pon.....tak lupa juga fatin...blog dye lagi comelll plus lagu best..thanx dear! 


adoiii mak ramai lagi...maaf sangat-sangat tak dapat nak listkan sume orang kat sini... insya-Allah dengan gigihnya aku akan balas kunjungan korang tu ye..tenkiu sangat-sangat..aku hargai kesudian korang jenjalan kat sini..have fun reading, jangan lupa komen..silakan derma untuk nuffnang dan hearbeat sekali ye /please....../wahaha


[yg cun lg gojes, bella bellitos]


ohYESiFORGOTtoTELL : weekend ni akan ku manfaatkan sepenuhnya untuk jejak blog korang balik..ok tak? jangan majok ye korang.../bye

6 students asking questions:

cik ubi said...

gud luck tes and esemen ko..

kite senasib!bz bz

bella bellitos said...

cik ubi : mekasih..ko pn...bz bz bz..sobs

umUMRA said...

wee~da submit sume assignment...gud luck to you..

bella bellitos said...

umUMRA : yee...yippeee..dah boleh makan puas2..ngeee tenkiu XD XD

cik EPAL said...

goodluck! =)

bella bellitos said...

cik epal : oyess...tenkiu (=

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)