tabung kelas teacher bella

Saturday, April 2, 2011

SUPER JUNIOR Super Show 3 KL..awesome!!!!!!!

/hihi    assalamualaikum hensems and gojesses! pekabo pekabo? mak aih dh macam zoo blog aku ni. segala jenis binatang bersarang kt sini ha..baru tinggal lebey kurang 2 minggu..awat lama xhupdate? maapla..assignment banyak..aktiviti kat maktab pon banyak..kena uruskan Language Week lagi..omo ==,


cut!! cut!! aku bukan nsk membebel pasal keja yg xpenah surut tu..today, lets talk about entertainment..kahkah teacher da tukar tune../xd    korang sume penah dengar nama "SUPER JUNIOR" x?? penah dengar?? bagoss!! aku minat jiwang ngan depa nih..a fortnight ago, dyorang menjelajah ke bumi Malaysia n buat konsert kat Stadium Bukit Jalil....tp aku xdapat pegi!!!! /no   tiket pegi konsert tu habes satu jam stengah je lepas kaunter bukak..bayangkan 10 ghibu tiket habes lam masa satu jam setengah??? /omg lagipon masa ni aku kat kelantan kena buat SBE...redha jela xdapat p tengok dyorang live..sobs5


but..but...BUT...! jeng..jeng...jeng....kawan aku HUSNA dapat pegi..minah ni mmg kipas-susah-mati SUJU pon...xcaye terjah blog dye..lp dye name teukie..huahuahua....bertuah la ko ye..aku pon dengan jayanya mencilok gambar-gambar yg dye snap mase pegi..bagi korang yg xbernasib baek tak dapat pegi Super Junior Super Show tu, meh kita layan gambar kat bawah ye /xd

this is the lucky girl..HUSNA :)...Credit to her for all the pictures

ELF &saphire blue mixed very well!!
nak jugak nak jugak!!! dapat kat aku menda ni aku gantung kat beg!
here they are...!! omo!
auuu cakk!

=))

shindong...! kiutnye

whoa~~~!!

simon...eh eh siwon la..LOL





flying2..mayday mayday!! saya mahu mendarat!


kyuhyun...awwww!



donghae





donghae n eunhyuk



lalalalala.....heechul in da house!

playing together



kyuhyun tersangatla comel...comel comel!

last but not least~

banyak lagi sebenarnye..tp xlarat aku nak menguplod semua..tenet xbagi line..maklumla celcom kan..bayar ke xbayar ke servis same je...aku ingat nak uplod video yg henry perform sorang2 tu, tapi xlepas..salahkan celcom ye kawan-kawan..2 aje untuk kali ni..see you next time../bye /bye













7 students asking questions:

Husna Halim said...

haha..gmbor aku gambor aku..hahaha

bella bellitos said...

yo la bhaiii..gmbo kome gmbo kome...kahkah

bella bellitos said...

yo la bhaiii..gmbo kome gmbo kome...kahkah

umUMRA said...

uwaaaa...frust gak ta dpt..huhu..

Husna Halim said...

hek..hek..sep baek aku tgkp gmbor aku ckit ja..kox abis cmua ang ltak kat cnie..haha

lady dayana. said...

nak jumpa kyuhyun.... T_T

bella bellitos said...

T________T samela nak jumpa kyuhyun jugakk....donghae pon (terserlah ketamakan aku~!)

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)