tabung kelas teacher bella

Saturday, April 30, 2011

sebab takde keje nak buat, aku buat-buat ade keje..jom remove friend kat facebook!

/hihi assalamualaikum..weekend yang indah permai tapi aku pulak tak tahu nak buat ape..sume gara-gara MR.HUBBY yg tiba-tiba kensel plan nak g dating....(T_________T)..takpe takpe jangan salahkan beliau..beliau sakit perut so sebagai awek yg memahami (KONONNYA LAH KAN)  aku sanggup kensel date n bagi dye rehat sampai sakit perutnya hilang (walaupun dalam hati frust takleh kuar date.../no


so, lepas bergolek guling dok pikiaq pe nak buat, aku bukak facebook, godek sana sini n godek friend list aku..mak aihh macam-macam nama n profile picture kawan2 aku ni guna..n i realised that banyak jugak insan2 yg aku tak kenal ade lam friend list aku ni..so, dapat 1 idea ape nak buat~~




after half an hour, ni yg jadi:
tekan-tekan untuk pembesaran yg sihat
/wahaha daripada 859 org friends kat facebook, sekarang dah tinggal 796..kuikui...yg aku remove sume org yg aku tak kenal n takde pertalian darah ngn aku..ngehehehe


bosan dah hadap facebook ni..nak buat benda lain pulak..any suggestion?

0 students asking questions:

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)