tabung kelas teacher bella

Saturday, April 9, 2011

OPPA : first debut through cikbellabellitos.blogspot.com

/hihi     assalamualaikum u'olls...gahahahaha..rajin bebenau lah aku nampaknye malam ni yek..tadi pon baru je hupdate kan..layankan aje..perutku yg kenyang membuatkan aku sukahati..bila aku sukahati maka dengan relahati aku mengupdate blog...../xd


ok ok ok..back to bisness..tadi pegi makan ngan MR.HUBBY kt Restoran Riang Riang, Pantai Dalam..memamg riang la aku makan kat situ..dahla makanan sedap-sedap alamat lari la diet aku *dang ade hati nak diet konon..hak tuihh!!*homaigod homaigod aku suka sate dye...sedap sihengga menjilat lidi sate...nyiahahaha..


malangnya, gambar aku bersantap masih berada di dalam sony ericssonku...malas maw transfer lagi + most of the picture menunjukkan kerakusan aku makan xhengat~!! (MR.HUBBY cakap muka exited aku bila nampak makanan COMEL...! diulangi COMEL!!!! awww /blush)


disebabkan mood yang girang gumbira dan perut pon suka,, maka selepas sampai ke bilik aku dengan galaknya bercamwhoring..tapi bukan sorang2...ditemani oleh dak OPPA kesayangan..sape dak OPPA? jom aku tunjuk gambar dak OPPA kiut miut ni...

tada........this is my oppa...cute tak? kepala dia lg besat dari kepala aku..huhu,,,


hidung senget pasai tiap2 malam kena gigit ngn aku..nyiahahaha

auu cak..sape lagi kiut d sini??

every day and night bermanja dengan OPPA...
teman setia di kala bad mud
err..be with me since my 19th birthday...~~~

thank you to MR.HUBBY..without him xdela teman ayaq liuq basi gedempol bernama oppa ni....shuke shuke shuke....

2 aje..kena tido awal pasal esok nak jenjalan n buang duit lagi..aigoo...note malaysians...../bye /bye


ohYESiFORGOTtoTELL : this is thw very bery first birthday present from him..and i loike it very bery mush!! ade ngan aku kat hostel ni..nama OPPA tu pon MR.HUBBY yg bg..awww~!

0 students asking questions:

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)