tabung kelas teacher bella

Monday, April 25, 2011

lagi page menghina Islam

assalamualaikum korang semua... hangat mendidih hati aku ni walaupon kat luar tu hujan...petang tadi lepas habes test TITAS, kawan-kawan aku dok kecoh pasal page MAK CIK sorang ni kat facebook..aku ingatkan hot ke ape..rupa-rupanya page ni dok galak mengutuk agama Islam..Wallahualam aku pun tak tahu ape motif owner profile tu tapi ni isu yg sensitif..cekidaut page MAK CIK HAJJAH SITT AL-WUZARA ni..


ade jugak gambar-gambar yang memang terang-terangan menghina agama Islam....konon guna ayat Islamik bagai....kalau dibiarkan boleh mengundang salah faham terutama kat generasi muda......bahaya woo.....so jom report profile dye tu ramai-ramai!!!


====> salah satu gambar yang menghina agama Islam..

0 students asking questions:

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)