tabung kelas teacher bella

Thursday, April 7, 2011

i think i wanna marry you "mood gatal + miang"

/hihi   aww...first of all assalamualaikum u'ollss....aku ni macam chipsmore je kan..kejap update kejap tak..maklumla bizi ngan assigment yg macam dah gila bayang kat aku tu...haihh xmo xmo xmo sebut langsung pasal assignment..meh kita menggatal sekejap..sila sila jangan malu jangan segan ok..  /wahaha


lately, aku sangat produktif bila buat kerja sambil dengar lagu dengan volume kuat2...tapi takdela sampai maksimum..tak baik untuk kesihatan telinga....mp3 pon xlekang sampai aku masuk toilet pon dye ikot same *dang...!!!*so to all my friends kalau korang panggil or cakap ngan aku or panggil aku, aku xbagi respons..telingaku tertuli ye..*paham ke korang???*

ce teka lagu ape yg selalu masuk playlist aku? hahahaha..hahahahaha..sume lagu jiwang wehh..emm..mostly korean songs....nak cekidaut? ok aku share ngan korang 3 lagu yang selalu buat aku melalak sorang2 anytime n everywhere, sampaikan akak jaga tol pon naik pelik...jom jom jom cekidauuuuttt ~~

  • nagging : IU ft Seulong* kalau perasan la lagu ni aku penah letak kat blog..aku suka lagu ni sebab suara IU 2 best  gile..ouhh nak suara sedap macam dye /omg...cek video dyorang kat youtube... sumpah jeles gila dengan kecomelan dan kelunakan sore IU ni ha..(maap Seulong i xtaw nak puji u ape~~)*

  • OST Dream High : ouhh ouhhh sam dong...chuwa!!!!kahkah behave bella behave ye...korang da tengok ke citer Dream High ni?? well, citer dye not bad la...menarik jugak..mak aku pon join 2 kaki tengok cite ni ha..n she fall in love (i mean monkey love..ofkos la true love dye ngan abah aku....jzz!)..mak aku fall in monkey love with Sam Dong../xd..kelakar mak aku yg xminat korea, sekali layan citer ni minat Sam Dong..ngeh3..lagu ni best pasal, aku pon xtaw kenape..yg pasti aku suka muzik violin yg part mula2 lagu ni...nak taw best ke tak, cek this out 

  • BRUNO MARS : MARRY YOU! * ouh lagu ni aku suka sgt sgt sgt!!!! catchy gila 2 kali dengar dah boleh ikut...nak tujukan lagu ni kat MR.HUBBY boleh?? kuang kuang kuang..gedikss!!*
hahahaha..x memasal kan layan lagu jiwang2 ni..takpe janji hati gumbira..mak xkesah nokks!..thats all..have fun reading../bye /bye

ohYESiFORGOTtoTELL : jom karok lagu MArry yOU ngan aku!! versi Glee cambest jugak.....layann~~

5 students asking questions:

cik ubi said...

haa,,yeke best?..aku suke grenade&just the way u are je dari bruno mars ni

ahmad endo said...

lagu tu memang best....hehehe

bella bellitos said...

cik ubi n ahmad endo : kan kan? best gila lagu BRuno maRs ni...awwww

Husna Halim said...

woit aku dh ada lgu 2..dwnload last week lpa mau kabor kat mung..hehe

bella bellitos said...

husna halim : aku pon dh download la..

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)