tabung kelas teacher bella

Saturday, April 30, 2011

sebab takde keje nak buat, aku buat-buat ade keje..jom remove friend kat facebook!

/hihi assalamualaikum..weekend yang indah permai tapi aku pulak tak tahu nak buat ape..sume gara-gara MR.HUBBY yg tiba-tiba kensel plan nak g dating....(T_________T)..takpe takpe jangan salahkan beliau..beliau sakit perut so sebagai awek yg memahami (KONONNYA LAH KAN)  aku sanggup kensel date n bagi dye rehat sampai sakit perutnya hilang (walaupun dalam hati frust takleh kuar date.../no


so, lepas bergolek guling dok pikiaq pe nak buat, aku bukak facebook, godek sana sini n godek friend list aku..mak aihh macam-macam nama n profile picture kawan2 aku ni guna..n i realised that banyak jugak insan2 yg aku tak kenal ade lam friend list aku ni..so, dapat 1 idea ape nak buat~~




after half an hour, ni yg jadi:
tekan-tekan untuk pembesaran yg sihat
/wahaha daripada 859 org friends kat facebook, sekarang dah tinggal 796..kuikui...yg aku remove sume org yg aku tak kenal n takde pertalian darah ngn aku..ngehehehe


bosan dah hadap facebook ni..nak buat benda lain pulak..any suggestion?

Monday, April 25, 2011

lagi page menghina Islam

assalamualaikum korang semua... hangat mendidih hati aku ni walaupon kat luar tu hujan...petang tadi lepas habes test TITAS, kawan-kawan aku dok kecoh pasal page MAK CIK sorang ni kat facebook..aku ingatkan hot ke ape..rupa-rupanya page ni dok galak mengutuk agama Islam..Wallahualam aku pun tak tahu ape motif owner profile tu tapi ni isu yg sensitif..cekidaut page MAK CIK HAJJAH SITT AL-WUZARA ni..


ade jugak gambar-gambar yang memang terang-terangan menghina agama Islam....konon guna ayat Islamik bagai....kalau dibiarkan boleh mengundang salah faham terutama kat generasi muda......bahaya woo.....so jom report profile dye tu ramai-ramai!!!


====> salah satu gambar yang menghina agama Islam..

Wednesday, April 20, 2011

perempuan murahan malaya????

credit to IBNU HUSSEIN..aku cilok note ni dari note dye kat facebook..


1. Berambut perang..tak pun rambut kaler merah highlight sikit-sikit budget Avril

2. Kau pintal-pintal rambut kat public dengan lidah terjelir-jelir..kau nak jadi pornstar eh?

3. Snap gambar dari atas, buat duck face & kau upload kat Facebook..geli doh tengok..kalau 1 album nama kau, dalam tu semua muka itik kau. Muka penuh depan kamera..semuat-muat frame..bodoh

4. Kau rasa comel bila kau type message 'ewww..jum lepak..busyan lorh...umah tadew orang..pakwe gie maen futsal pulark..busyan busyan! T__T' macam shit kau tahu tak

5. Kau kerek bila kau makan kat fastfood ngan member-member kau..kau snap gamba sana-sini macam tempat tu tak de orang..annoying taek!

6. Kau pakai baju nampak lurah tetek kau pegi jalan-jalan kat bandar..kau seronok lah abang misai pandang pastu tulis kat facebook 'nyampah nyew adew abang misai usya-usya kitew..tark syukew tark syukew larh' Perosak bahasa sial.

7. Annoying doh tengok kau peluk laki or balak kau dekat public or shopping complex..kalau sangap sangat g rumah tumpangan RM30/nett

8. Kau pakai tudung tapi kau pakai jeans yang abang misai dari jauh boleh nampak shape bontot kau yang jatuh tu..lagi-lagi kalau lepas duduk, terselit 'celapong' (celah ponggong a.k.a pungkoq)

9. Macam shit bila kau tulis kat facebook yang kau tengah tension, tengah sakit perut, tengah happy..weh..asal time berak kau tak tulis sekali 'kitew tengah berak..syuke syuke ^__^'

10. Kau saje ubah-ubah relationship status kat facebook..kononnye kau ni macam best kejap Single, kejap in relation, kejap open..asal kau tak bubuh 'I am Lesbian'

11. Nyampah tahu tak kalau kau tak reti bawak barang shopping sendiri..padahal 2 3 plastik je..tu pun nak suruh balak kau..balak kau nyampah ok..bukan suka pun

12. Sikit-sikit kau ngadu kat member-member kau yang kau ada stalker kat kelas, kat office..konon kau tak tahu nak buat ape..ape doh perangai kau

13. Kau bisik-bisik ngan member kau yang duduk semeja..padahal dekat meja tu tengah lepak 4 5 orang

15. Bila kau lepak ngan member yang hot stuff, hensem-hensem, kool, kau tak pulak nak tegur member kau yang pakai tudung serabai plus muka berminyak 'she's not my friends..please lah'

16. Kau tenung-tenung mamat yang cam kool supaya mamat cam kool tu perasan kewujudan kau sambil buat muka tahi

17. Kau order makanan itu ini sebab gambar dekat menu cantik..tapi bila makan 3 4 sudu kau cakap tak sedap..lepas tu tak habis..lepas tu ngadu lapar..g makan kat tempat lain pulak..nak terajang muka kau siot

18. Kau tak pandai buat tu, buat ni..tanak pegang tu, pegang ni..alasan kau kotor, jijik..habis sapa yang nak buat kan? 

19. Pakai tudung, baju kurung, manis..dalam wayang, dalam kereta, huih....bukan main sandar-sandar, peluk-peluk, ramas-ramas..baik tak payah pakai tu semua..selalu nampak kat highway

20. Kau cerewet..kena buat semua benda macam kau nak..kalau tak sama macam kau nak, kau angin, kau merajuk, kau marah..cuba kalau kau buat kerja yang orang cerewet macam kau..muncung je mulut kau

21. Kau merajuk ngan mak kau, kau merajuk ngan bapak kau, pakwe pun buat taek ngan kau..kau ngamok, marah, benci & merajuk..last-last kau decide kau bunuh diri..terjun dr bumbung Pavi..tapi tak mati pun..silap-silap kena buang keluarga..lagi shit hidup kau

22. Lepak ngan sekutu gediks kau ketawa kuat kuat, buat onar..masing masing dressed up fancy nak mampos. Skali awek pakai tudung litup melintas korang pakat usya atas bawah atas bawah ramai2. pandangan jijik like 'eww she dont have style..yucks' emang gud gud la kau

23. Mekap tebal ala ala mak ayam..atas mata tu dah macam pelangi..tambah plak bulu mata palsu..klip pah kip pah mata tu dah macam berus cat..kelopak mata tak larat nak angkat..cam sial.. satu level ngan bapok belakang lorong haji taib..

24. Pakai baju sikit lagi nak 6pak puting..lengan himpit tetek bagi terkepit..konon nak bagi nampak lurah lebih menonjol pastuh snap gamba dari atas supaya nampak yg dalam baju tu... buat pulak muka bersyahwat sambil lidah terkeluar.. what the hell..saje menambah bilangan owang laki masuk narakka jahanam

25. Kau buat facebook ni macam medan memperagakan diri..kau upload beribu ribu gamba muka kau je sampai 10 album.. bila ade org puji kau jawab 'ala shayer tark syomel pown..beshe beshe jew' nyampah siot
credit to penebukkertas @ i-share.ws


well, girls, pe pendapat korang? bagi aku, ade jugak betulnye ape yg si penulis ni ckp..terpulang pada kita cam mane nak menilai..


sekadar berkongsi../bye /bye

Monday, April 18, 2011

al-fatihah...daripada-Nya kita datang kepada-Nya kita kembali..semoga dicucuri rahmat.

assalamualaikum..dear bloggers n silent readers, aku sedih gila hari ni....hari ni aku kehilangan seorang sepupu yg agak rapat dengan famili aku, walaupun umurnya sebaya dengan mak aku...petang tadi, mak aku call gitaw dye meninggal..Innalillah..terdiam aku kejap..tak sangka ajalnya dalam usia yg begitu muda..aku pun tak tahu macam mana dye meninggal... maksud aku sebab sakit ke kemalangan ke.. tapi setahu aku arwah ni xde sakit ape-ape..mungkin dah sampai ajalnya kot..yang buat aku sebak, mak aku cakap baru petang semalam arwah call mak aku, dyorang dok bergelak sakan..tak sangka hari ni dye dah takde...kuasa Tuhan..


arwah merupakan seorang yang kelakar dan mesra...kalau ade sebarang kenduri dye la tukang buat lawaknye..everytime dye balik kampung mesti singgah rumah aku..kat rumah aku tu ade satu mesin urut kaki..dye suke sangat datang mengurut ngan mesin tu..plus, rumah aku kat tepi sungai..selalu la dye datang bawak anak dye mandi sungai..bawak ktorang adik beradik pegi makan....kalau musim buah, terutama buah durian ngan rambai, dye siap kol lagi suruh abah aku simpankan buah-buah tu untuk dye..kadang-kadang time ade masa mak ngan abah aku selalu jugak pegi rumah dye hantarkan buah-buah yang ade kat kebun kitorang..


kitorang selalu dok gelakkan dye yg konfius dengan ape yg ktorang cakap..yela dye ni pure terengganu, kitorang pulak name je dok terengganu tapi cakap kelantan..agak confusing la bagi dye.. 


kakak fadhilah (baju pink) bersama abah (bapa saudaranya) n athirah (sepupu)...satu-satunya anak arwah..

arwah Abang Zaid (kiri) bersama abang iparnya..

Arwah dan isterinya, Kak Za..
buat sepupu aku, Kak Za & anaknya kakak Fadhilah, semoga tabah mengahadapi kehilangan orang tersayang..semoga roh Abang Zaid ditempatkan dalam kalangan orang-orang beriman..pemergianmu dikenang oleh seluruh keluarga kita..Al-Fatihah..


p/s :mak aku baru call..dye kate arwah meninggal sebab mati mengejut..rebah kat rumah selepas balik kerja..innalillah sekali lagi..

Friday, April 15, 2011

terima kasih daun keladi..lain kali datangla lagi :D :D

/hihi assalamualaikum semua..semangat nak berblogging still ade walaupun sakit kepala dan bersin non-stop dan sejuk mengigil..gigihkan aku?? hahahaha sabo jela~~sebelum aku melalut panjang-panjang, nak gitaw ini just short update sebagai penghargaan kepada bloggers2 yang selalu datang blog aku... /xd


dear bloggers,
tenkiu sebab korang selalu singgah blog aku walaupun lately aku jarang update sangat..maaf sangat-sangat sebab kebelakangan ni aku bizi dengan test dan assignment yg memang cekik perut aku (cekik perut sebab selalu buat aku tak lalu makan bila ingat assignment belambak tak siap lagi.../no


kepada yaya, nazman, hadi yg selaluterjah tak kira masa, selera4u yg selalu buat aku lapar bila tengok blog dye, amer (aku kenal panda tu =P)....tenkiu leya yg dok puji blog aku lawa /blush xdela lawa mane pon.....tak lupa juga fatin...blog dye lagi comelll plus lagu best..thanx dear! 


adoiii mak ramai lagi...maaf sangat-sangat tak dapat nak listkan sume orang kat sini... insya-Allah dengan gigihnya aku akan balas kunjungan korang tu ye..tenkiu sangat-sangat..aku hargai kesudian korang jenjalan kat sini..have fun reading, jangan lupa komen..silakan derma untuk nuffnang dan hearbeat sekali ye /please....../wahaha


[yg cun lg gojes, bella bellitos]


ohYESiFORGOTtoTELL : weekend ni akan ku manfaatkan sepenuhnya untuk jejak blog korang balik..ok tak? jangan majok ye korang.../bye

Tuesday, April 12, 2011

answer truthfully


Once you read this entry, you have been tagged.

WHAT WAS YOUR:
1. Last beverage: ayaq suam.
2. Last phone call: MR.HUBBY
3. Last text message: adik aku, amir..mintak kredit singgit..pfttt!
4. Last song you listened to: Bruno Mars - marry you..awww
5. Last time you cried: sabtu lepas...hantu punye pasal..pfftt

HAVE YOU EVER:
6. Dated someone twice: never..bukan style aku lah!
7. Been cheated on: Yep! definitely!
8. Kissed someone & regretted it: No. =P
9. Lost someone special: Yes. My late grandmother...along ghinduuu tokma :'( 
10. Been depressed: Lately. Yup! assignment melambak kot..haihhhh
11. Been drunk and threw up: NEVER! takkan!! 

LIST THREE FAVORITE COLOURS:
12.blue
13. red (warna tema kawen nanti....huahuahua)
14. putih...cantik dan suci~

 THIS YEAR HAVE YOU:
15. Made a new friend: Haruslaa..bebudak IB yg baru datang IPBA tu~
16. Fallen out of love: with MR.HUBBY cayanggg!!
17. Laughed until you cried: yess...kantoi sudaa!
18. Met someone who changed you: ade ade....ehem2 teka sape~
19. Found out who your true friends were: Yes. MOK CIK!
20. Found out someone was talking about you: Well. Kind of.biasela mulut orang
22. How many people on your friends list do you know in real life: ntoh..aku bengap math..soley-soley~
23. How many kids do you want to have: semampu yg mungkin...(ustaz scan cakap aku subur...WTH??!)
24. Do you have any pets: ade ade..tkucing 3 ekor..tapi sebab perangai xbertamadun suka membuang merata-rata, mak aku sekolahkan mereka T___T
25. Do you want to change your name: takmooo..i loike my name~

26. What did you do for your last birthday? : ermm...xhingat...(sebenarnya taknak ingat =(
27. What time did you wake up today: 6.50am.kalut besiap pegi kelas..ouhhh!
28. What were you doing at midnight last night: ym ngn HUBBY, then sedar2 tertido depan lp.
29. Name something you CANNOT wait for: kawen ngan MR.HUBBY *DANGGGG!!!!!*
30. Last time you saw your Mother: last semester holiday..ghinduuuu!!!
31. What is one thing you wish you could change about your life: perangai buruk aku..
32. What are you listening to right now: era.fm through THE FACEBLOG...lagu hape ntah..
33. Have you ever talked to a person named Tom: penah..arwah kucing aku~
34. What's getting on your nerves right now : sejuknyaaaa mak oiii!!baru lepas ujan.
35. Most visited webpage: Blog, Twitter n fesbukk
36. What's your real name: Nor Nabila (nama yg atuk aku kasi lagi panjang..muahaha!)
37. Nicknames: Bella, BElla bellitos, Along, Nabila, cik bell
38. Relationship Status: in a relationship and definitely not available
39. Zodiac sign: Cancer
40. Male or female : female
41. Elementary?: SK Bintang
42. Middle School? :SESTER
43. college?: International Languages Teacher Training Institute.
44. Hair colour: black
45. Long or short: sorry! private!
46. Height: ntoh...160cm kot?
47. Do you have a crush on someone? : Uhm...dop au lah
48: What do you like about yourself? : my chipmunk teeth!
49. Piercings: hoh!??
50. Tattoos: NO !
51. Righty or lefty : HOHHHH??!!


52. First surgery: Takde lagi setakat ni..sume ori.
53. First piercing: Ear
54. First best friend: mak aku laa......
55.First sport you joined: batu seremban, eh eh aci tak?.
56. First vacation: emm..tak ingat la..tp dulu2 abah suka bawak pegi pantai.
57.First boyfriend: cinta monyet je ni..putera syafiq.
58. First pair of trainers: ………

RIGHT NOW
  

59. Eating: nop!baru je lepas makan......
60. Drinking: yess.mineral water..baik utk kesihatan..
61. I'm about to: sleep..huarghhh
62. Listening: kak bibi berleter~
63. Waiting: ntah la..waiting for what?
64. Want kids? : nak nak nak..chumellll!
65. Get Married? : pon nak..tp lambat lagi kot.
66. Career? :Teacher.

Sunday, April 10, 2011

say HIII to my new baby. NONO =O

name : NONO
d.o.b : 09 APRIL2011
birth place : COSMO WORLD, BERJAYA TIMES SQUARE
*drum roll* ngehehehe..../hihi guys....assalamualaikum...pe cer weekend korang?mine was amazing.....best gilak bapak berjimba ngan MR.HUBBY n my besties. MOK CIK..pagi-pagi lg kami bangkit dengan semangatnya dan melangkah ke...........jeng jeng jeng~~~~


1rst, kami p low yatt...MOK CIK ni haa nak beli new camera..lepas survey2, she decided to buy a SAMSUNG camera, the one yg ade skrin depan belakang..harganya RM5++ la...well, affordable for her...lepas tu, kitorang menapak lagi ke Cosmoworld, Times Square~!!yeeeeeehaaaa /xd


bayaran masuk RM37 tu okey la...masuk je lam tu xtaw nak maen ape..rase macam sume nak maen, termasuk yg dekat Kids Theme Park tu..Marry-Go-Round cam best je nampak..(nampak tak ketamakan aku kat situ??!)


sayangnya, my camera was out of battery....pfffttt..masa nak suruh berbakti ni la dye nak rehat...adehh..salah aku jugak xcas malam tu..tp takpe..talian hayat ade..kamera henset pon okey jugak kan kan.......


aku tak ingat name ape mainan yang kami maen..nyk jugak la..kami maen tangkap2 itik, maen baling gelung..huhuhu best nak mampos...acara wajib sah sah la naik roller coaster..penin pale aku..dup dap dup dap macam nak putus nyawa je naek menda alah tu..phewww /sweat...paling tak boleh blah, masuk rumah hantu.ohh menda ni aku paling benci + anti gila sejak zaman dahulu kala lagi..sekali masuk runah hantu kat Cosmoworld tu, hamek ko terperanjat mak../shock    .siap buat drama air mata lagi..kesian MR.HUBBY ngan MOK CIK kena pujuk aku kasi cool..ouhh sumpah sumpah taknak masuk mane-mane rumah hantu dah....muktamad!!  ./no  /floor <===aku akan buat cani kalau sape-sape ajak masuk rumah hantu lagi~

maen baling-baling bola masuk mangkuk paling best..dapat hadiah woo...mula-mula MR.HUBBY yg try....dpt ros sekuntum...then MOK CIK try..sayangnya xdapat pape..sobs2..turn aku pulak..dup dap dup dap lagi..yeeeeha...dapat bola gedabak sejibik..tapi bola tu nak buatpe....kalau ade anak sedare boleh bagi kat dyorang...aku mintak tukar hadiah, boy yg jaga booth tu kate kalau aku dapat baling bola masuk dalam mangkuk berwarna lagi satu, boleh dapat teddy...berkobar-kobar la den..n hasilnya, i dapat NONO ni..yippeeee!!!!! /xd xd


so, sekarang i ada 2 baby.... 1 namanya OPPA, si debab yg gedabak tu n 1 lg the cute little 1, NONO...sayang OPPA n NONO!! sayang MR.HUBBY ketat2...syg my besties jugak...


/bye /bye /bye


OPPA n NONO..heart you..dok bebaek ok.. =P

Saturday, April 9, 2011

OPPA : first debut through cikbellabellitos.blogspot.com

/hihi     assalamualaikum u'olls...gahahahaha..rajin bebenau lah aku nampaknye malam ni yek..tadi pon baru je hupdate kan..layankan aje..perutku yg kenyang membuatkan aku sukahati..bila aku sukahati maka dengan relahati aku mengupdate blog...../xd


ok ok ok..back to bisness..tadi pegi makan ngan MR.HUBBY kt Restoran Riang Riang, Pantai Dalam..memamg riang la aku makan kat situ..dahla makanan sedap-sedap alamat lari la diet aku *dang ade hati nak diet konon..hak tuihh!!*homaigod homaigod aku suka sate dye...sedap sihengga menjilat lidi sate...nyiahahaha..


malangnya, gambar aku bersantap masih berada di dalam sony ericssonku...malas maw transfer lagi + most of the picture menunjukkan kerakusan aku makan xhengat~!! (MR.HUBBY cakap muka exited aku bila nampak makanan COMEL...! diulangi COMEL!!!! awww /blush)


disebabkan mood yang girang gumbira dan perut pon suka,, maka selepas sampai ke bilik aku dengan galaknya bercamwhoring..tapi bukan sorang2...ditemani oleh dak OPPA kesayangan..sape dak OPPA? jom aku tunjuk gambar dak OPPA kiut miut ni...

tada........this is my oppa...cute tak? kepala dia lg besat dari kepala aku..huhu,,,


hidung senget pasai tiap2 malam kena gigit ngn aku..nyiahahaha

auu cak..sape lagi kiut d sini??

every day and night bermanja dengan OPPA...
teman setia di kala bad mud
err..be with me since my 19th birthday...~~~

thank you to MR.HUBBY..without him xdela teman ayaq liuq basi gedempol bernama oppa ni....shuke shuke shuke....

2 aje..kena tido awal pasal esok nak jenjalan n buang duit lagi..aigoo...note malaysians...../bye /bye


ohYESiFORGOTtoTELL : this is thw very bery first birthday present from him..and i loike it very bery mush!! ade ngan aku kat hostel ni..nama OPPA tu pon MR.HUBBY yg bg..awww~!

Friday, April 8, 2011

contest natural beauty-abg stalker

assalamualaikum...eh eh rase nak join contest abg stalker ni la...


syaratnye~~~~mudah aje~~awok ikot je ape Abg Stalker ni nok...
1. follow dye : sah sah la aku follow..nyiahaha..~DONE!
2. tepek dye punya banner kat entri n sidebar : ohh mudah aje~DONE!
besau besau lagi i letak banner you...nyiahahaha~!
3. the picture...hmm actually aku ade problem cari picture nih..maklumla kite ni xdela jelita mane..then bila jumpa muka suci + air liur basi bercamwhoring lam kelas, aku kebas terus masuk contest nih...cekidautttt!

ade ghupa muka mintak hadiah tak...??
4. tag 2 orang kawan..n insan-insan bertuah tu ialah~~~


sudaa.....till then../bye /bye...lps ni update lagi..ade menda best nak citer..muahaha

Thursday, April 7, 2011

i think i wanna marry you "mood gatal + miang"

/hihi   aww...first of all assalamualaikum u'ollss....aku ni macam chipsmore je kan..kejap update kejap tak..maklumla bizi ngan assigment yg macam dah gila bayang kat aku tu...haihh xmo xmo xmo sebut langsung pasal assignment..meh kita menggatal sekejap..sila sila jangan malu jangan segan ok..  /wahaha


lately, aku sangat produktif bila buat kerja sambil dengar lagu dengan volume kuat2...tapi takdela sampai maksimum..tak baik untuk kesihatan telinga....mp3 pon xlekang sampai aku masuk toilet pon dye ikot same *dang...!!!*so to all my friends kalau korang panggil or cakap ngan aku or panggil aku, aku xbagi respons..telingaku tertuli ye..*paham ke korang???*

ce teka lagu ape yg selalu masuk playlist aku? hahahaha..hahahahaha..sume lagu jiwang wehh..emm..mostly korean songs....nak cekidaut? ok aku share ngan korang 3 lagu yang selalu buat aku melalak sorang2 anytime n everywhere, sampaikan akak jaga tol pon naik pelik...jom jom jom cekidauuuuttt ~~

  • nagging : IU ft Seulong* kalau perasan la lagu ni aku penah letak kat blog..aku suka lagu ni sebab suara IU 2 best  gile..ouhh nak suara sedap macam dye /omg...cek video dyorang kat youtube... sumpah jeles gila dengan kecomelan dan kelunakan sore IU ni ha..(maap Seulong i xtaw nak puji u ape~~)*

  • OST Dream High : ouhh ouhhh sam dong...chuwa!!!!kahkah behave bella behave ye...korang da tengok ke citer Dream High ni?? well, citer dye not bad la...menarik jugak..mak aku pon join 2 kaki tengok cite ni ha..n she fall in love (i mean monkey love..ofkos la true love dye ngan abah aku....jzz!)..mak aku fall in monkey love with Sam Dong../xd..kelakar mak aku yg xminat korea, sekali layan citer ni minat Sam Dong..ngeh3..lagu ni best pasal, aku pon xtaw kenape..yg pasti aku suka muzik violin yg part mula2 lagu ni...nak taw best ke tak, cek this out 

  • BRUNO MARS : MARRY YOU! * ouh lagu ni aku suka sgt sgt sgt!!!! catchy gila 2 kali dengar dah boleh ikut...nak tujukan lagu ni kat MR.HUBBY boleh?? kuang kuang kuang..gedikss!!*
hahahaha..x memasal kan layan lagu jiwang2 ni..takpe janji hati gumbira..mak xkesah nokks!..thats all..have fun reading../bye /bye

ohYESiFORGOTtoTELL : jom karok lagu MArry yOU ngan aku!! versi Glee cambest jugak.....layann~~

Saturday, April 2, 2011

SUPER JUNIOR Super Show 3 KL..awesome!!!!!!!

/hihi    assalamualaikum hensems and gojesses! pekabo pekabo? mak aih dh macam zoo blog aku ni. segala jenis binatang bersarang kt sini ha..baru tinggal lebey kurang 2 minggu..awat lama xhupdate? maapla..assignment banyak..aktiviti kat maktab pon banyak..kena uruskan Language Week lagi..omo ==,


cut!! cut!! aku bukan nsk membebel pasal keja yg xpenah surut tu..today, lets talk about entertainment..kahkah teacher da tukar tune../xd    korang sume penah dengar nama "SUPER JUNIOR" x?? penah dengar?? bagoss!! aku minat jiwang ngan depa nih..a fortnight ago, dyorang menjelajah ke bumi Malaysia n buat konsert kat Stadium Bukit Jalil....tp aku xdapat pegi!!!! /no   tiket pegi konsert tu habes satu jam stengah je lepas kaunter bukak..bayangkan 10 ghibu tiket habes lam masa satu jam setengah??? /omg lagipon masa ni aku kat kelantan kena buat SBE...redha jela xdapat p tengok dyorang live..sobs5


but..but...BUT...! jeng..jeng...jeng....kawan aku HUSNA dapat pegi..minah ni mmg kipas-susah-mati SUJU pon...xcaye terjah blog dye..lp dye name teukie..huahuahua....bertuah la ko ye..aku pon dengan jayanya mencilok gambar-gambar yg dye snap mase pegi..bagi korang yg xbernasib baek tak dapat pegi Super Junior Super Show tu, meh kita layan gambar kat bawah ye /xd

this is the lucky girl..HUSNA :)...Credit to her for all the pictures

ELF &saphire blue mixed very well!!
nak jugak nak jugak!!! dapat kat aku menda ni aku gantung kat beg!
here they are...!! omo!
auuu cakk!

=))

shindong...! kiutnye

whoa~~~!!

simon...eh eh siwon la..LOL





flying2..mayday mayday!! saya mahu mendarat!


kyuhyun...awwww!



donghae





donghae n eunhyuk



lalalalala.....heechul in da house!

playing together



kyuhyun tersangatla comel...comel comel!

last but not least~

banyak lagi sebenarnye..tp xlarat aku nak menguplod semua..tenet xbagi line..maklumla celcom kan..bayar ke xbayar ke servis same je...aku ingat nak uplod video yg henry perform sorang2 tu, tapi xlepas..salahkan celcom ye kawan-kawan..2 aje untuk kali ni..see you next time../bye /bye