tabung kelas teacher bella

Sunday, March 20, 2011

call me TEACHER NABILA peps~!!

assalamualaikum..good morning class..i'm your new teacher and my name is teacher nabila...../wahaha poyo je kan....harii nie bermulalah kehidupan aku sebagai seorang cikgu..ok ok ok tipu je..aku still GURU PELATIH...just hari ni kena masuk sekolah..buat ape?? nanti aku citer..


penah dengar SBE tak?? budak budak IPG mesti penah dengar..SBE (School Base Experience) ni, satu program yang mana kami guru-guru pelatih kena pegi sekolah, buat observation, complete the given task (ofkos la kan kalau takde task tak sah) n make report..basically pegi sekolah n tengok cikgu mengajar...bunyi cam heaven je kan?? untuk first day hari ni, heaven la jugak..


hari ni, kami just jalan-jalan buang tenaga n masuk kelas pra..best jugak mengajar budak-budak ni..nyanyi je keje.kahkah..naik serak sore aku..berpeluh jugak maen kejar kejar ngan dyorang /sweat




ok la..ketiadaan mood nak mengupdate...(sebenarnya hujan n aku mau lelap.../dignose)


/bye /bye people...see you when i rajin..ngee

2 students asking questions:

.:rizaL:. said...

PLease tecaher may I go out? haha

bella bellitos said...

rizal : out la out la...jgn tak masuk2 kelas pulak ye..hahaha

eh eh..jgn noty kat ipba sepanjag aku takde ni..kehkeh

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)