tabung kelas teacher bella

Tuesday, March 1, 2011

bye2 people..aku nak membawa diri..

assalamualaikum..
dear followers yg follow aku,
first sekali, aku nak minta maaf kat korang
kalau ada salah silap aku selama aku berblogging ni..
kot-kot ada yg terasa ngan pe yg aku tulis, ade yg xsuka ke..
aku mintak maaf..
aku pon insan biasa je..
kadang-kadang buat sesuatu ikut hati..
tapi aku taw hati aku baek punya *cehh sempat lagi masuk bakul angkat sendiri*
aku sedih, susah hati....
buka kehendak aku nak tinggalkan korang semua..
tapi disebabkan ade dugaan yang aku sendiri takleh nak hadapi,
aku terpaksa mengundur diri..
maafkan aku sebab x kuat untuk hadapi semua ni
relakan aku say /bye to blogging
relakan aku mengundur diri dari semua ni
/no


copp..copp..amboi suka ye kak joyah kak limah..
takdenye aku nak dump blog comey cam tuan kepunyaan aku ni..
memang tak la..
just, 
i'm gonna be away from bloging world /omg
sebabnya, wa mau pegi camping kat PORT DICKSON..
we call it as program Bina Insan Guru (BIG)
4 hari 3 malam, jumaat ni baru balik..
ouhh..aku xberape minat camping kat tepi pantai..
aku lagi prefer kat waterfall../xd
tpi xpe..mane-mane pon xkesah..
janji kita enjoyy...
/nobigdeal

so guys,
jangan tercari-cari pulak bila aku missing in action 2, 3 hari ni..
t bila dah jejak bumi IPBA balik wa hupdate laju-laju hokeyy..
doakan aku selamat pergi dan kembali..
doakan aku dan kawan-kawan brjaya mencapai objektif program..
doakan kitorang enjoy xhengat..
/wahaha

/bye..kita jumpa lagi jumaat depan.. 

4 students asking questions:

Nasuha Salleh said...

suspen jeh..hehe
tke care ;)

bella bellitos said...

nasuha salleh : tenkiuu

lady dayana. said...

hahaha seronok apa dpt becamping! dah lama tak wat camping2 ni :P

btw ni resipi utk aising cupcake tu :

125gm mentega

3 cawan gula aising ( gula halus tp blender lg bg dia jd powder.) cawan kecik je.

3-5 sudu susu pekat manis

1 sudu kecil esen vanila

lepas tu asing kan sikit2 ikut suka n tambah sikit pewarna klu nk aising tu warna lain2.

klau nk tnya apa2 lg tnya je eh? :))

al_hakim said...

ingat nape la tadi..huu.IPBA?ipg ea?

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)