tabung kelas teacher bella

Thursday, March 10, 2011

B.I.G :: gambar-gambaran..

assalamualaikum hensemss and gojess...guys, seperti yg aku janjikan semalam, ni ada sedikit gambar yg sempat di snap semasa B.I.G hari tu..tak banyak pon sebab kitorang kena serahkan hemset kat kem komander /no ..aku pulak bijak xbawak kamera..bijak bijak bijak..anak sape la ni~

nampok benor excitednye..haihh anak sape la ni pagi-pagi dah meroyan.

aksi terencat rastiara...sok-sok meroyan jugak ni..
hai..nama sy RASTIARA HANIFATI..tp lepas pegi BIG nama sy bertukar jd RASTIARA HANIHITAM..sebab muka saya dah hitam..kahkahkahkah...!
giliran MOK CIK enterframe..muka ngantok-ngantok lagi dye ni.
aksi taknak kalah dr MR.HUBBy cyg~
gaya tido peluk tubuh dr cik bella bellitos dan rastiara hanihitam..eh, rastiara hanifati la =P
ouhh stop kejap..basically ni di pagi hari..stat kat foyer n lam bas..jom tengok pe jadi bila dah sampai PD..

ini bukan acara tarik tali ye kawan-kawan..ni tengah tegagkan tali khemah
another me..~~~




abesss..kan da cakap henset kena serah kat kem komandan..kalau tak leh snap gambar time kayak, masak, trekking sume lahh...rugi2..

gambar-gambar selepas B.I.G aku malas nak upload..pasal muka burn siket n mengelupas banyak..xsuke xsuke!!

/bye /bye /bye

0 students asking questions:

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)