tabung kelas teacher bella

Friday, February 25, 2011

webcam-ing in class is awesome!!



assalamualaikum readers dan stalkers terhormat semua...rindu aku tak?? haha soalan nak kena simbah ngan air basuh pinggan..sori la lame x update..too many things to handle and i have to keep away from blogging for a while..sedih kan? nak buat cane komitmen untuk study lagi diperlukan..so untuk menebus balik hutang update aku ngan korang, kita layan aksi gedik manja di bawah...zaassss


tablemate yang ting tong...gaya ikan flowerhorne...swee chen sgt3 chooomeellll

giant!! hahahaha muka penin dengar lecture membebel kat depan

phase 1: senyum gedik..cian chipmunk aku xsempat nak nyorok

phase 2 : call me miss katak kembung..kembung giler pipi aku..ouhh
ni semua adalah gambar yg d snap2 from webcam..this was in philosophy class...bosan xhengat ngan aku ngantok gilaa....so bila laptop depan mata n fokus takde, webcam la jadi saksi kegedikan aku..cian kau ye cik webcam...ni buat i sayangg u lebey.../wahaha

makk aii anak dara sapa ni ye~~ =P
eitt eitt..taken already..bhahahahaha

once again swee chen enter frame..haha..dah bosan sangat la tu dengar en.azizi membebel kat depan..

muka bosan + ngantok dan dah xtawu nak posing macam mane lagi dah..


lecturer : ko kenape mek tercebik-cebik
aku : err....kantoi suda   /wahaha

lecturer dah takde, aku menggedik kembali..keh3
(ni mase short break kalau x silap)

saje nak tengok kelebaran dan kegemukan pipi sendiri...konon nak positifkan diri aku tak chubby tp terpaksa redha ngan hakikat....ouhhh !

tada....chipmunk da enterframe!!!say hi to chipmunk..
pstt2..de orang tegur aku pakai contact lense..sori ye..aku xpenah sentuh pon contact lense..ni mata ori ye.


aksi bergedikan tidak tamat di situ sahaja..haha..dasar suka main-main..jangan contohi perangai buruk aku ni ye..semalam masa tengah buat discussion ngan budak-budak kelas aku, sempat lagi aku bergedikan depan webcam..agaknya kalau webcam ni leh cakap lamenye dye dah sound " wehh muak la asek muka ko je dahla kembung semacam".... /no.......sobs3..seb bek webcam xleh cakap kan...kalau tax ade je yg kena dump ngan aku t..


cik chipmunk vs an.muncung itek..sape lagi hot? hahahhaha..chipmunk aku berjaya disembunyikan dengan jayanya..~



ok2..enough with webcam-whoring..annoying kan gambar2 di atas? layan jela....aku bukan sok2 model pandai posing sana sini..haha *pe aku merapu ni ntah*..


got too many things to say..sume beebut-rebut nak keluar..insya-Allah aku akan rajin2kan tangan aku ketuk2 keyboard ni untuk share kat korang ye..


ok..mak nak tengok cita Marrry Me, Mary.. /bye for now


mood : penat sket...sebab ape? t aku citer esok ye..n kepala sedikit pening sebab tadi kena hujan.makk xkesah..janji boleh layan korea malam ni..haha

2 students asking questions:

Miss Zati (^___^) said...

member ak kate.. amek pic sdri smbil wat pose pelik2 m'bntu m'ilangkan stress lg ngntok... hehe...

bella bellitos said...

miss zai (^__^): so true weh.mse ni ak ngantok x hengat..nk tido kang cm over lak..ni jela solutionnye..

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)