tabung kelas teacher bella

Wednesday, February 23, 2011

update blog ke UPDATE ASSIGNMENT??

assalamualaikum..korang semua rindu aku ke tak?? rindu ke tak?? lame kan tak update blog..minggu ni, ya ampun tersangatla over over over hecticnye...dengan keje tutorial yg xpenah jemu datang kat aku walaupon aku xhingin nak buat + assignment dah toleh2 tayang muka ni..muak wehh muak..xdenye aku nak joli skarang..bukak blog pon tengok2 je tapi nak update xsempat...sedihhh tengok oran lain update 2,3,4 entry sehari tapi aku 1 entry setiap 3,4 hari..sadis2 /omg


minggu ni adalah minggu mengumpul assignment..hari isnin dapat assignment literature, hari selasa dapat assignment titas..ouhhhh..lemah longlai aku senarai satu-satu assignment yg aku ade ni..


meh aku listkan assignment yg aku ade ngan tarikh hantar sekali ea..(dengan lemah gemalainya aku taip ni)

BAHASA MELAYU KOMUNIKATIF : 25 FEBRUARY 2011
LITERATURE: 7 MAC 2011 (TASK 1), 28 MAC 2011 (TASK 2), 30 MAC 2011 (TASK 3) *aku dahla xsuke xsuke xsuke literature sekali ade 3 task dalam 1 assignment..pfffttt heaven~*
TITAS : 8 MAC 2011 *yg ni aku sakit ati gila ngan takde briefing ape tiba2 dapat assignment..bakor kang..sabo jela*
LINGUISTIC : 30 MAC 2011

list ni setakat hari ni la..esok lusa maybe dapat lagi assignment *konpem la* /no   tapi bukan assignment je yg aku ade..ade lagi aktiviti-aktiviti lain seperti.............

  • BINA INSAN GURU (BIG) : 1-4 MAC 2011 *BIG ni macam kem jati diri la...kitorang maybe akan pergi bercamping di Port Dickson 4 hari 3 malam..best memang best tapi jadi xbes bila kena ganti kelas yg kitorang akn skip untuk hari-hari tersebut..dhla banyak assignment yg kena hantar lepas BIG ni..sempat ke siap agak2?*

  • SBE (SCHOOL BASE EXPERIENCE) : 21-27 MAC 2011 * yg ni kitorang kena pegi ke sekolah2 yg kitorang dah pilih n observe cara pengajaran cikgu cikgu di sekolah..best sebab boleh buat kat hometown..tapi aku x buat kat kampung aku..aku pegi buat kat kelate umah bff aku, MOK CIK~*


kalau korang perasan la, tarikh kitorang pegi BIG tu merupakan antara saat-saat genting untuk siapkan assignment...sila perhati betul-betul ye..bila aku buat list cani baru aku perasan.../shock banyak gila keje! tutorial lagi..ouhh....lemah urat perut mak...neuron-neuron saya sila jangan putus lagi ye....khidmat anda semua amat-amat diperlukan T_T


tu la gatal sangat nak jadi cikgu..kan dah dapat banyak keje..masya-Allah..bersungut aje mulut aku bila dapat keje banyak-banyak ni..

so dear readers sekalian, sori sangat2 kalau aku x update blog kerap-kerap..sori kalau aku lambat balas kunjungan korang..aku berada dalam keadaan "buat-buat kritikal" sekarang ye /wahaha
once kebizian tak diundang ni reda, aku jenjalan blog korang puas2 ok?? /please jangan majok ngan aku...


dan disebabkan assignment jugak la, weekend yang lepas aku, MR.HUBBY n MOK CIK berkampung kat library UM..sucinye weekend pegi library *sigh*

ohYESiFORGOTtoTELL : sedang menyediakan mental dan fizikal untuk mem'burn'kan diri pegi berkhemah di tepi pantai.. acara kayak wajib ade, so balik nanti wajib kulit jadi hangit..owhh xsukenye aku...


/bye..update blog suda, update assignment bila lagi?? /hmm
neuron aku dah masuk zon merah..so aku rase kena tido dah ni..night semua..




5 students asking questions:

Mohd. Hafiz bin Abdul Aziz said...

gudluck life! XP

cik EPAL said...

selamat menyiapkan assignment :D

bella bellitos said...

mohd. hafiz bin abdul azizi : tengss ya (:

cik EPAL : tengss cik EPAL datang blog cinonet bella ni..segan la..

Az-Zahra Fauzee said...

2 la kan.. lecturer ske bg keje lst minute tp nk perfect..
menci2..

bella bellitos said...

az-zahra fauzee: 2 la...pulak tu bg asgmen serentak....ssh kn..

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)