tabung kelas teacher bella

Wednesday, February 16, 2011

my valentine quote (sila jgn ejek aku lepas baca ni T_T )

ayang, 
makin hari ku lihat wajahmu makin cun di mataku.
matamu, pipimu, senyumanmu..
yg penting, 
gigi chipmunkmu tetap menjadi pojaan hatikuuu..!
(MR.HUBBY, 15 february 2011)



reaksi aku,/blush first aku gelak..aku tarik telinga dye and cakap "nak kena gigit ngan chipmunk ni ke?".... then aku tanye dye "beso sangat ke gigi ayang ni (sambil tayang barisan chipmunkku pada MR.HUBBY)"...MR.HUBBY gelak je..cheiisshh..

besar ke gigi aku?

ignore muka sememeh aku tu..time ni xredy nak bergambar tapi nak nak nak jugak amek gambar..cubee compare, gigi aku ngan MR.HUBBY, gigi sape lg besar?


err..rasenye dah obvious ni...

i think i already got the answer..yupp..gigi aku memang bersaiz gigi chipmunk..agagagaga..nak buat macam mane..dah ALLAH SWT bagi kat aku gigi macam tu...ok what? xdela pelik sangat pon aku nengoknye..one of my asset tu kot../wahaha

see...see...no more chipmunk...tp pipi pulak..yuhh macam pau kena pam je
psst..pstt..ni wallpaper kt enset MR.HUBBY sekarang..weee...
mak aihh terover la pulak ko nyah..uih3..perasan tak muka pucat? sebab masa ni aku demam lagi..sekarang still x recover sebab aku tengah selsema ni TT_TT
eleh, demam-demam pon sempat lagi bergambar sementara tunggu MR.HUBBY pegi bayar parking keta~

/bye....maw tido suda..kuliah menantiku esok hari...have a nice dream sayangs semua...

MR.HUBBY내가 당신을 너무 사랑해!

5 students asking questions:

aLieF si Muncung ManiS said...

gigi chipmunk..haha..lawak2..sweet je korang ni..huhu..semoga berkekalan..nak tips tak??

ENTRY BARU ALIEF..rugi kalau tak baca.. -->"CARA-CARA HARDCORE NAK PROPOSE OR PIKAT HATI ORANG YG KITA SUKA""

bella bellitos said...

alief : ngehehehe..insyaallah..tq2 for the tips (:

bella bellitos said...
This comment has been removed by the author.
rizaros said...

salam pkenalan.. dah follow.. jom follow sy jgak.. datang dr blog abg ben :) maceh..

bella bellitos said...

rizaros: tengss sudi follow bella..t bella ziarah blog awk lak ye (:

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)