tabung kelas teacher bella

Saturday, February 19, 2011

geng blogger gadis semasa.. ape tu?

assalamualaikum..korang, masa dok blogwalking tadi, ak jumpa 1 blog ni..cik izryn buat group "geng blogger gadis semasa" khas untuk para gadis yg menjadi blogger ni..khas untuk gadis sahaja ok! separuh gadis ke, selain daripada gadis ke tak boleh join....cam best kan n i decided to join it..yezza!

banner..style kan?



about her blog, bagi aku la, it is simple n nice.xdela serabut serabai macam blog aku ni T_T..kaler grey + pink yg cik izryn guna sweet je..aku paling suka part kupu-kupu y dekat sidebar tu...blog cik izryn ni, organised la..xdela semak ngan widget yg ntah hape-hape..


so girls out there, if interested boleh visit blog cik izryn dan sertai group ni..syarat penyertaan dye pon ade sekali kat situ..mudah je ok (:


ohYESiFORGOTtoTELL : tarikh tutup penyertaan sebelum 25 februari 2011..so, girls outside there, jom kita meriahkan group ni.

4 students asking questions:

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)